Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
feketebirka
üzenetére
Virtualboxban lehet játszani vele, az igaz, de egy kezdő nem fog napokat (vagy inkább heteket) szívni azzal, hogy nulláról rakjon össze magának egy rendszert. Szerintem virtuális gépen sem. Kivéve persze, ha kifejezetten a tanulás a cél. De jelen esetben nem erről van szó, szerintem.
Dehogy lesz ingyenes Win (még openszósz se, szerintem)... A kolléga nem szervert szeretne üzemeltetni, pláne nem kezdőként. Aki profi és/vagy szervert üzemeltet, az nyilván nem Chakrát vagy más desktop disztrót tesz fel, de szerintem ez mindenkinek egyértelmű.
Sok disztró tényleg csak egy +patchelt DE (vagy még annyi se), de vannak olyanok, amik már nem, mert egyedi fejlesztéseket is tartalmaznak (így egyre jobban elszakadva attól, amire épültek eredetileg). A Chakra pont az, ami elszakadt az Arch-tól, nem csak annyit tesz, hogy Arch+KDE, aztán kész. Hogy milyen mértékű az elszakadás és az önálló fejlesztés, az már megint más kérdés.
De amúgy ne akadj fent azon, hogy a nevében szerepel az "OS" szó.

-
spammer
veterán
válasz
feketebirka
üzenetére
Azért nem kell annyira "szélsőségesnek" lenni, hogy Gentoo vagy LFS, aztán "a többi nem ér semmit". Egy kezdő majd pont Gentooval fog szórakozni (LFS meg pláne).
Előbb legyen sikerélménye egy kezdőbarát disztróval, aztán ha megvannak a kellő alapok és érdekli a téma mélyebben, akkor majd összelegózza magának a rendszert. -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
"Az iOS8 azon kívül hogy melegfelvonulás szintén egész jó flat dizájn."
A fentebb linkelt KDE, azon kívül, hogy melegfelvonulás, szintén egész egész jó flat dizájn.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: nem a világom a KDE, de nekem pont az újabb vonal tetszik. Pl. a cikkben szereplő képen az a menü, és azok az ikonok szerintem baromi rondák. Ellenben az újabb kiadás szerintem egész kellemes lett. Egyszerűen jobb ránézni, letisztultabb, átláthatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előbb legyen sikerélménye egy kezdőbarát disztróval, aztán ha megvannak a kellő alapok és érdekli a téma mélyebben, akkor majd összelegózza magának a rendszert.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)