Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
feketebirka
üzenetére
Virtualboxban lehet játszani vele, az igaz, de egy kezdő nem fog napokat (vagy inkább heteket) szívni azzal, hogy nulláról rakjon össze magának egy rendszert. Szerintem virtuális gépen sem. Kivéve persze, ha kifejezetten a tanulás a cél. De jelen esetben nem erről van szó, szerintem.
Dehogy lesz ingyenes Win (még openszósz se, szerintem)... A kolléga nem szervert szeretne üzemeltetni, pláne nem kezdőként. Aki profi és/vagy szervert üzemeltet, az nyilván nem Chakrát vagy más desktop disztrót tesz fel, de szerintem ez mindenkinek egyértelmű.
Sok disztró tényleg csak egy +patchelt DE (vagy még annyi se), de vannak olyanok, amik már nem, mert egyedi fejlesztéseket is tartalmaznak (így egyre jobban elszakadva attól, amire épültek eredetileg). A Chakra pont az, ami elszakadt az Arch-tól, nem csak annyit tesz, hogy Arch+KDE, aztán kész. Hogy milyen mértékű az elszakadás és az önálló fejlesztés, az már megint más kérdés.
De amúgy ne akadj fent azon, hogy a nevében szerepel az "OS" szó.

-
spammer
veterán
válasz
feketebirka
üzenetére
Azért nem kell annyira "szélsőségesnek" lenni, hogy Gentoo vagy LFS, aztán "a többi nem ér semmit". Egy kezdő majd pont Gentooval fog szórakozni (LFS meg pláne).
Előbb legyen sikerélménye egy kezdőbarát disztróval, aztán ha megvannak a kellő alapok és érdekli a téma mélyebben, akkor majd összelegózza magának a rendszert. -
spammer
veterán
válasz
üzenetére
"Az iOS8 azon kívül hogy melegfelvonulás szintén egész jó flat dizájn."
A fentebb linkelt KDE, azon kívül, hogy melegfelvonulás, szintén egész egész jó flat dizájn.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: nem a világom a KDE, de nekem pont az újabb vonal tetszik. Pl. a cikkben szereplő képen az a menü, és azok az ikonok szerintem baromi rondák. Ellenben az újabb kiadás szerintem egész kellemes lett. Egyszerűen jobb ránézni, letisztultabb, átláthatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- 58.5 mm full fém tamper
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előbb legyen sikerélménye egy kezdőbarát disztróval, aztán ha megvannak a kellő alapok és érdekli a téma mélyebben, akkor majd összelegózza magának a rendszert.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)