- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Dehogy... Kertvárosi részen, igazi autók között. Az első 10-15 alkalommal direkt olyan helyet kerestem, ahova egy teherautó is befér. Biztos, ami biztos alapon. 😁 Meg fontos volt az is, hogy ne tartsam fel a forgalmat. Így senkit nem zavartam, és tudtam próbálni jobb és bal oldalra is. Utána már reflex volt.
-
icemad
nagyúr
Előző kocsimban én is úgy voltam vele, hogy nem használok automata parkolást, mert minek? De csak baszta a csőrömet, hogy mit tudhat, szóval kerestem pár helyet, ahol tudom tesztelni. Párhuzamos parkolásnál nekem kellett kb 8-9 másodperc, hogy tökéletesen, tolatva beálljak. Ennek az automata rendszernek kellett 3 másodperc. Szerintem lenyűgöző, de szokni kell és oda kell figyelni egy kicsit. Próbáld ki, hátha tetszik.
-
Ceree
senior tag
válasz
Jack Hunter #4 üzenetére
Magamtol en sem ezt a szint konfigoltam volna. De adott volt, keszletes kocsi. A masik szalonauto Leon 700-zal lett volna dragabb, ugyanez a felszereltseg, de szurke es tolatokamera helyett digitalis muszerfal volt benne. Adott pillanatban modellev valtas miatt meg rendelni sem lehetett Leont.
Octaviabol is azert lett amugy szurke, mert a modellev frissites miatt nem volt eppen elerheto a lavakek, pedig az egyik kedvenc auto szinem.
A feheret vegul nem banom, az arnyekolas miatt szep kontrasztos a feherrel az ablak, fekete keretek, tetosin, antenna, stb. Nagyon klassz. Sot a nagyobb felninel is hajlanek a fekete/sotet arnyaltra majd. (Amugy Honda TypeR White Edition ota nem lattam gyari feheret, pedig az is szep lehetne.)
-
Jack Hunter
tag
Megértelek, de nem fogadom el. Fehér -fekete- szürke és árnyalatai nem színek, csak azok alapjai. De ez csak az én problémám, nem vagyunk egyformák,ha valakinek tetszik,hát jó. Viszont szerintem állati jól néz ki ez a burgundivörös:
[kép]
De még ez a kék is:
[kép]
De még ez a különleges padlila is marha jó.
[kép] -
Ceree
senior tag
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
Köszönöm
A fehér is egy szín!
Ez ráadásul metál
És ami ezen a nyáron eléggé fontos...
Fehér vs fekete és a háttérben egy bronzbarna autó hőmérséklete a napon -
Hieronymus
veterán
válasz
Jack Hunter #1 üzenetére
A színes autót nehezebb eladni. Ha valaki mégis meg akarja venni, akkor 20%-al többet lehet kérni. És kifogják fizetni, mert ritka például a sárga autó.
-
Jack Hunter
tag
Gratulálok a vásárláshoz, reméljük sokáig jó lesz. A modern ipar nyűgjeivel, fedélzeti rendszer problémáival nemigen tudsz mit csinálni. Betehetném a régen minden jobb volt kazit, és kérdezhetném, minek kellett ugye " modern autó"? De lássuk be, egy kombi f astránál azért csak másabb, nem? Mindkettő elvileg ugyanarról szól, a mérleg egyik serpenyőjében a kiforrottság, tartósság, egyszerűség,ami felett már elment az idő és megkopott kissé, a másikban a teljes körű kényelem, a megbízhatóság ígérete, és a család biztonsága van többek között. Utóbbiról szerintem nem szeretnénk posztot olvasni, kivéve ha boldog a vége.
Minden attól függ, mennyire vagy rugalmas,alkalmazkodó. Mennyire vagy hajlandó tolerálni az autó hülyeségeit, rigolyáit. Tökéletes autó nincs, legfeljebb tökéletes szimbiózis. Hiszen ami nekem jó és fontos, az a másiknak miért és fúj. Csupán egy dolog miatt haragszom kicsit rád, az előző bronzbarna, színes autó helyett beálltál a színtelen kocsikat vezetők táborába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest