Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Dehogy... Kertvárosi részen, igazi autók között. Az első 10-15 alkalommal direkt olyan helyet kerestem, ahova egy teherautó is befér. Biztos, ami biztos alapon. 😁 Meg fontos volt az is, hogy ne tartsam fel a forgalmat. Így senkit nem zavartam, és tudtam próbálni jobb és bal oldalra is. Utána már reflex volt.
-
icemad
nagyúr
Előző kocsimban én is úgy voltam vele, hogy nem használok automata parkolást, mert minek? De csak baszta a csőrömet, hogy mit tudhat, szóval kerestem pár helyet, ahol tudom tesztelni. Párhuzamos parkolásnál nekem kellett kb 8-9 másodperc, hogy tökéletesen, tolatva beálljak. Ennek az automata rendszernek kellett 3 másodperc. Szerintem lenyűgöző, de szokni kell és oda kell figyelni egy kicsit. Próbáld ki, hátha tetszik.
-
Ceree
senior tag
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Magamtol en sem ezt a szint konfigoltam volna. De adott volt, keszletes kocsi. A masik szalonauto Leon 700-zal lett volna dragabb, ugyanez a felszereltseg, de szurke es tolatokamera helyett digitalis muszerfal volt benne. Adott pillanatban modellev valtas miatt meg rendelni sem lehetett Leont.
Octaviabol is azert lett amugy szurke, mert a modellev frissites miatt nem volt eppen elerheto a lavakek, pedig az egyik kedvenc auto szinem.
A feheret vegul nem banom, az arnyekolas miatt szep kontrasztos a feherrel az ablak, fekete keretek, tetosin, antenna, stb. Nagyon klassz. Sot a nagyobb felninel is hajlanek a fekete/sotet arnyaltra majd. (Amugy Honda TypeR White Edition ota nem lattam gyari feheret, pedig az is szep lehetne.) -
Jack Hunter
tag
Megértelek, de nem fogadom el. Fehér -fekete- szürke és árnyalatai nem színek, csak azok alapjai. De ez csak az én problémám, nem vagyunk egyformák,ha valakinek tetszik,hát jó. Viszont szerintem állati jól néz ki ez a burgundivörös:
[kép]
De még ez a kék is:
[kép]
De még ez a különleges padlila is marha jó.
[kép] -
Ceree
senior tag
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Köszönöm

A fehér is egy szín!
Ez ráadásul metál 
És ami ezen a nyáron eléggé fontos...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fehér vs fekete és a háttérben egy bronzbarna autó hőmérséklete a napon -
válasz
Jack Hunter
üzenetére
A színes autót nehezebb eladni. Ha valaki mégis meg akarja venni, akkor 20%-al többet lehet kérni. És kifogják fizetni, mert ritka például a sárga autó.

-
Jack Hunter
tag
Gratulálok a vásárláshoz, reméljük sokáig jó lesz. A modern ipar nyűgjeivel, fedélzeti rendszer problémáival nemigen tudsz mit csinálni. Betehetném a régen minden jobb volt kazit, és kérdezhetném, minek kellett ugye " modern autó"? De lássuk be, egy kombi f astránál azért csak másabb, nem? Mindkettő elvileg ugyanarról szól, a mérleg egyik serpenyőjében a kiforrottság, tartósság, egyszerűség,ami felett már elment az idő és megkopott kissé, a másikban a teljes körű kényelem, a megbízhatóság ígérete, és a család biztonsága van többek között. Utóbbiról szerintem nem szeretnénk posztot olvasni, kivéve ha boldog a vége.
Minden attól függ, mennyire vagy rugalmas,alkalmazkodó. Mennyire vagy hajlandó tolerálni az autó hülyeségeit, rigolyáit. Tökéletes autó nincs, legfeljebb tökéletes szimbiózis. Hiszen ami nekem jó és fontos, az a másiknak miért és fúj. Csupán egy dolog miatt haragszom kicsit rád, az előző bronzbarna, színes autó helyett beálltál a színtelen kocsikat vezetők táborába.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez ráadásul metál