Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Akkor sajnos megint függőben marad egy állítás.
Nem tudjuk méréssel igazolni azt az állítást, hogy COD4 min beállításokkal nem lehet CPU limites.
Én úgy gondolom, hogy az általam leírt teszt eredménye azt igazolná, hogy A6-5400K esetén igenis van CPU limit, mert az alapórajel 30% növelésével az átlag fps is növekedne. -
Kroni1
veterán
Igen olvastam, de több másik tesztben is azt látom, hogy a trinity idle-ben egész jó az ivy-hoz képest is, és az intel procikhoz képest nincs olyan lemaradásban mint azelmúlt időszakban megszokhattuk, sőt...
Ettől függetenül a cerka nyers erőben tényleg többet tud, jobb a fogy/telj mutatója az összképet nézve, de arra amire használni lehet én dVGA nélkül inkább egy 5300-5400-ast választanék. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de ez az én privát véleményem.
Ha rakni kell mellé VGA-t és játszani is akarnék vele akkor már mindenképp a cerka, és ne feledjuk h árban nagyon jó kis cucc!
-
peti_s
addikt
Igen, saját maguknak állítanának konkurenciát, az i3 jelentőségét teljesen elvesztené. Nekem is, ha 3,2 GHz-re már felteszem az E3200-m, lényegében van egy E8400-m.(Csak én sajnos a többi E3xxx-hez képest egy gyengén tuningolható db-t fogtam ki.) Az E8400 amikor a Celeront vettem 40k volt, így érthető h az Intelt is zavarta h egy húzott E3200 (9900 Ft-ért) hozza egy tuning nélküli E8400 teljesítményét. Egy OFF topic képet bocsássatok meg. A kép alapján is látszik, h legalábbis SuperPI-ben az E3200 azért már gyengébb mint ezek az új Celeronok.
Kamelot, irigyellek, nekem a screen készítésekor sem volt atomstabil.
Most 1,07 V-n megy 2,4 GHz-n.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az új Ivy Bridge alapú Celeron. Mit tud a régi szériával és egy A6-5400K-val szemben?
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest