Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz szabi__memo #6 üzenetére

A Brazost tobb dolog miatt sem emlitettem meg:

1. 19.000Ft egy 350-es alaplap, mig egy alaplap-Celeron paros 24.000-ert siman megvasarolhato. Komplett gepnel ez a kulonbseg elenyeszo, de a Celeron, akarcsak egy A4-5300 az idle orajelen erosebb, mint a Brazos, de nem eri meg ar-ertek aranyban.
    2. Mivel elsosorban XMBC alatt neztem es az fglrx driverekkel folyamatos leak gondok vannak, ezert nekem nem johet szoba. Windows alatt termeszetesen ez nem el.
    3. Egyszeruen a Brazos es az Atom is tulsagosan gyenge. Egy nagyobb felbontasu kepekbol allo slideshow animalt megjelenitese gondot okoz neki, a beusztatsoknal akadozik, varakozni kell a kovetkezo kepre stb.

A fogyasztas nagyon csaloka, de ezt irtam is. Az A6 egy jo hatasfoku 350-es tappal futott egy csupasz zsirosdeszkaban. A Celeronok sokkal jobban felszerelt lapban voltak, tobb ventillatorral (20cm) es egy regebbi nagyobb teljesitmenu tappal. Ez idle-ben szerintem 8-10W kulonbseget okoz. Anno itt probaltam ki tobb gepet es tapot, jol lathato, hogy mennyit szamithat:

[link]

Brogyi: A fogyasztasra fent olvashatod az indoklast. Sajnos nincs lehetosegem ilyen meresre jelenleg.

Esetleg ezt tudom meg linkelni, itt egy FSP 350-60APN vitte a G530-at, ami az A6-os gepben levo FSP elodje elvileg. Itt is kijon a -30W kisebb lapban es tappal a jobb hatasfok miatt.

[link]

Panel tappal, SSD-vel ez lehet meg alacsonyabb, bar a 20W mar nagyon hatareset lehet, de egy jol hutott 60W-os picoPSU elbirhat a geppel.

Új hozzászólás Aktív témák