Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tigerclaw

nagyúr

Úgy olvastam, hogy az előrendelők hamarabb játszhatnak. Vajon, ha az amazonon rendelem meg, akkor is kapok ilyen "hamarabb kezdhetek játszani" kódot e-mailben?

• Tigerclaw

nagyúr

válasz cptawesome #60 üzenetére

A pvp várhatóan még sokáig nem lesz balanszolt, hiszen ez egy új játék lesz, ráadásul a sok soul ág kombináció miatt elég nehéz lesz egyensúlyban tartani.

• Tigerclaw

nagyúr

Február 15-én újabb béta event indul, ezúttal 6 napon keresztül. A szinthatárt ezúttal is feljebb emelték. Level 1 - 42 között lehet játszani. Remélem a korábbi bétás karim megmarad és remélhetőleg kapok erre is invitet.

• Tigerclaw

nagyúr

válasz blunt #52 üzenetére

Egyébként az Aionnal is játszottam mikor indult és pár hónapja szintén. Szinte minden jó benne, de sajna van pár dolog ami nem. Az insták eléggé primitívek, mind grafikai designra, mind a taktikákat tekintve. A droprate valami eszméletlenül el volt cseszve régen és most is. A minap olvastam, hogy a 2.1 vagy melyik új patchban pont azt hirdetik, hogy improved droprate lesz. Csessze meg, ennyi év kellett a deveknek hogy rájöjjenek? Aki nem játszott vele, annak elárulom, hogy instában a bossok nem hogy nem dobnak jó cuccokat, de néha semmit se dobnak. 40x voltam Theo labban és az endboss 1x se dobott kéket vagy aranyat (ezek a jobb cuccok) 10x még zöld cuccot se. Mintha most bemennék egy 85-ös wow instába, pl. HC Blackrock Caverns-be és a bossok zöld cuccokat dobnának végig, néha meg semmit. Erre mondják, hogy ez ilyen ázsiai/keleti farmolós MMO.

Az assa class pl. azon van elcseszve, hogy pont olyan mint a wow-ban a rogue, csak a stunjaira nem melee hit rate, hanem a magic hit rate vonatkozik. Normál mobokat még le tud stunnolni, de eliteket már csak olyan 1%-al, így amíg egy clothos caster az eliteket, sőt akár minibossokat is tud cc-zni vígan, addig az assa semmi mást nem tud csinálni, mint ütni. Elitek ellen esélytelen, bár lehet hogy "full epic"-ben más a helyzet, de azt nem tudtam kipróbálni az említett alacsony droprate miatt.

Viszont az egyik legszebb instát is az Aionban láttam, és az a Steel Rake. Kár hogy a többi nem olyan igényes.

• Tigerclaw

nagyúr

válasz blunt #52 üzenetére

Érdekes, nekem kifejezetten tetszik a grafikája. Nem hasonlítom máshoz, mert minden játék amivel játszottam szép grafikával rendelkezett, de mind máshogy.

Wow: Eléggé lowpoly, próbálnak mindent textúrából megoldani, de kellemes homogén meseszerű. A víz korábban elég primitív olt, most már sokkal jobb, de eléggé olajszerű.

Lotro: Komoly grafika, jóval szebb mint a wow, de erősebb gépet is igényel. Mai napig a toppon van. A legszebb, legrealisztikusabb víz. Úszni nem lehet víz alatt, így az sajna kimaradt.

AoC: Szép grafika, de mikor ezzel játszottam erősen nvidia-ra volt optimalizálva.
    Többszörös fps. különbségek voltak, és ati kártyával játszhatatlan volt. (ma nem tudom milyen)

Aion: Nagyon szép grafika, egész jól optimalizálva, de azért kell az erős gép. Eszméletlen harci animációk. Chanterrel toltam egy ideig, az aztán tudja pörgeti a botot.

The Rift: Szerintem a Lotro által használt engine hajtja, és designben is hajaz rá. Szép és egész jók az animációk, de ugye ilyen rövid idő alatt nem sok classt tudtam kipróbálni. A legeltaláltabb víz alatti fénykezelés, nagyon realisztikus, sőt mellé még a hangokat is letompítják, pont úgy ahogy a valóságban is lenne. Egyébként ma este, nemrég értem be egy új területre, a játékban is este volt és valami eszméletlenül ott volt a levegőben a félelem. Tökre mintha valami középkori hegyi faluba érkeztem volna meg a kárpátokba (persze amolyan fantasy stílusban) . Rögtön azt kerestem, hogy hol van drakula kastélya: (katt a képre)

Aki szerint ez nem szép, az valahol nagyon leragadt. Ja még hozzá tenném, azokban a kis világító ablakokban remeg a fény, úgy mintha gyertya vagy kandalló fénye látszana ki.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés