Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cptawesome
újonc
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Az előző bétában létrehozott karaktereid megmaradnak.
A Rift amúgy szerintem is nagyon ígéretes. Pont annyira hasonlít a WoW-ra, amennyi kell ahhoz, hogy otthonosan érezzem magam, és ne legyen hiányérzetem. Ráadásul még egy csomó olyan dolgot is beleraktak, ami jobban sikerült, mint a WoW-ban, vagy a WoW-ból hiányzik. A kasztrendszer az eddigi legjobb, amit MMORPG-ben láttam. Zseniálisan kitalálták ezt a "rakd össze a saját kasztod" dolgot, és még lore-ral is jól sikerült megtámogatni. Nagyon helyesen azt is meglátták, hogy ez csak úgy működhet jól, ha lehetőség van a soul-ok könnyű cseréjére. Itt szintén a WoW-ból vettek ötletet, lényegében lemásolták a dualtalent rendszert, csak itt 4 féle soul összeállításod lehet egyszerre.
A dinamikus események (riftek, teljes zónás inváziók) nagyon jól el lettek találva, a public group funkció pedig élvezetessé is teszi a dolgot, mert nem kell kuncsorogni egy raid invite-ért, csak megnyomod a gombot, és már benn is vagy a publikus raidben.
Instance-olt dungeon-ök szintén el lettek találva hangulat és kihívás tekintetében is. Az amúgy tök jó, hogy a Catában újragyúrták a 60 alatti részt is, csak az instákat felejtették el, vagy ami rosszabb, direkt így hagyták. WoW-ban a 80. szint alatti instákat az adott szinten végig lehet tolni úgy, hogy leszarod a harc mechanizmusát, mert annyira nevetségesen könnyűre vettek mindent. Rift-ben a legelső dungeon-ban is vannak olyan mechanizmusok, amiket ha leszarsz, akkor wipe. Nekem pontosan ez hiányzik a WoW-ból, főleg akkor, ha új karaktert akarok indítani.
PVP tekintetében olyan nagy tapasztalatom nincs, de amennyit szórakoztam vele, az bejött.
Kérdés persze, hogy milyen lesz az endgame, de abból, amit eddig láttam, nagyon úgy tűnik, hogy azzal sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest