Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cptawesome

újonc

válasz Tigerclaw #59 üzenetére

Az előző bétában létrehozott karaktereid megmaradnak.

A Rift amúgy szerintem is nagyon ígéretes. Pont annyira hasonlít a WoW-ra, amennyi kell ahhoz, hogy otthonosan érezzem magam, és ne legyen hiányérzetem. Ráadásul még egy csomó olyan dolgot is beleraktak, ami jobban sikerült, mint a WoW-ban, vagy a WoW-ból hiányzik. A kasztrendszer az eddigi legjobb, amit MMORPG-ben láttam. Zseniálisan kitalálták ezt a "rakd össze a saját kasztod" dolgot, és még lore-ral is jól sikerült megtámogatni. Nagyon helyesen azt is meglátták, hogy ez csak úgy működhet jól, ha lehetőség van a soul-ok könnyű cseréjére. Itt szintén a WoW-ból vettek ötletet, lényegében lemásolták a dualtalent rendszert, csak itt 4 féle soul összeállításod lehet egyszerre.

A dinamikus események (riftek, teljes zónás inváziók) nagyon jól el lettek találva, a public group funkció pedig élvezetessé is teszi a dolgot, mert nem kell kuncsorogni egy raid invite-ért, csak megnyomod a gombot, és már benn is vagy a publikus raidben.

Instance-olt dungeon-ök szintén el lettek találva hangulat és kihívás tekintetében is. Az amúgy tök jó, hogy a Catában újragyúrták a 60 alatti részt is, csak az instákat felejtették el, vagy ami rosszabb, direkt így hagyták. WoW-ban a 80. szint alatti instákat az adott szinten végig lehet tolni úgy, hogy leszarod a harc mechanizmusát, mert annyira nevetségesen könnyűre vettek mindent. Rift-ben a legelső dungeon-ban is vannak olyan mechanizmusok, amiket ha leszarsz, akkor wipe. Nekem pontosan ez hiányzik a WoW-ból, főleg akkor, ha új karaktert akarok indítani.

PVP tekintetében olyan nagy tapasztalatom nincs, de amennyit szórakoztam vele, az bejött.

Kérdés persze, hogy milyen lesz az endgame, de abból, amit eddig láttam, nagyon úgy tűnik, hogy azzal sem lesz gond.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés