Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lalikiraly

addikt

LOGOUT blog

válasz aero. #77 üzenetére

Hát engem már csak hetek választanak el végre a 210 től. Már lassan 8-10 éve erre várok. Úgyhogy inkább nagyon alaposan megnézem. Már közel 10 éve csak Mercizünk, de azért nem ítélem el a többi márkát. Nagy Toyotás voltam régen, Meg a SUBARU a gyengém még. De szó szerint a Merci megidomítja a tulajt. Itt nem akarsz állatkodni, nincs eszement racsing tuning meg ilyenek. Amúgy nekem a 211 annyira nem, inkább a 212 kéne nagyon :D

Régen az egyik C180-asommal mentem Fótról pestre és elkapott egy bazi nagy vihar. És én csak halkan halgattam a rádiót, a kocsi szó nélkül gurult és a világ kintmaradt.
    Mint a múltkor ezzel a C200-al voltam Merci talin éjjelig elhózodótt. És mondom, jön a viha menni kéne haza. Hát a Kőbányai útnál már elkapott. A Kerepesi úttól a Hungárián úgy mentem 50- el, hogy más már megállt vészvillogóval. Én meg nyugodtan gurultam és szólt a rádió és tojtam a világra. Nekem ez a Merci. Bocsi az ömlengésért, de kilehet próbálni. Írtam, nem vetem meg a többi márkát..

Új hozzászólás Aktív témák