Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
industrial
tag
Azért lamellákat cserélni sem 400.000 - 800.000.és nem egy atom erőmű. És a legtöbb esetben ez történik.
Tény hogy brutál bonyolult szerkezet, de túl van misztifikálva.
BMW X5 (1.ge n)lamella csere 70.000 Ft volt....anyagárban.megcsináltam magamnak. (Jó van némi előképzettségem mezőgazdasági gépekből..de fel.urt egy-két ilyen képtelen árajánlat.) -
A sima olajos hagyományos az mára már igen kiforrott szerkezet, volt rá ideje bőven.
Egy jobb széria legalább van annyira tartós mint egy kézi már ha megkapja az olajcserét (de nem egyet láttam 300kkm gyári olajal) A mai hagyományos autómatákat nem is nagyon lehet gyilkolni, szinte idiótabiztosak. Kézit meg azért lehet recsegtetni, nekem is néha sikerül egy kopottabb régi autóban. Meg volt hogy 5. helyett 3-asba váltotam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest