Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vipviform
senior tag
Sajnos nekem már sok kutyámtól kellett elbúcsúznom. Nagyon megértem, hogy ez mit jelent. Nekem a kutyám mindig a társam a barátom volt. Ő sosem hazudott, mindenben velem volt nem úgy mint a kétlábúak. Önzetlen hűséggel volt velem. Mindegyik elvesztése nagyon megviselt. Keress magadnak egy menhelyes kutyust, én is ezt tettem, és nagyon fogjátok szeretni egymást.
-
válasz
aytukabozs #12 üzenetére
SP Flashtoolsos írásodat kerestem, és ezt találtam helyette
Hát bizony néha az ember nem azt találja, amit vár vagy keres, de akár további értékekre is lelhet.Neked is köszönöm a részvétnyilvánítást.
Mivel magam is vizslás vagyok épp
Ehhez csak gratulálni tudok! Biza'!Imádom őket. Jelenleg "fekete vizslánk van" mondhatni, mert teljesen úgy viselkedik. Csak épp fekete.
Nagy becsben van a kisasszonyka. Azóta sem unták meg a gyerekek, sőt. Nagyon ragaszkodnak hozzá. -
aytukabozs
addikt
az SP Flashtoolsos írásodat kerestem, és ezt találtam helyette, bár már régen volt, és Yodának is igaza van, de
résztvétemMivel magam is vizslás vagyok épp (2,5 éve, de amúgy is kutyás), ez most megérintett...
-
Valoszinu akkor az agyverzes tett be neki jobban. Szerencsere nalunk nem ilyen sulyos a helyzet. Mikor lathatoan kevesebbet vagy meg nehezebben mozog, akkor megduplazom a gyogyszeret es helyrejon, persze akkor sem az igazi. A setakoroket is lecsokkentettem olyan hosszusagura, amit meg orommel vegigcsinal. Mikor jott ez a betegsege, szemmel lathatoan a setakbol hazafele mar csak vonszolta magat a gazdaja utan, ha nem lettem volna ott es megyek elore biztosan lefekudt volna. Most akkora koroket megyunk, hogy ki tudja magat szaglaszni es jelolgetni, viszont nem okoz neki problemat. Neha megallunk azert pihenni igy is. A mesulid 100mg nevu human gyogyszert kapja, napi 1 szemet, illetve neha duplan, az allatorvos javaslata alapjan. Remelem meg sokaig huzza, ha ugy alakul es mar mozogni is alig tudna, akkor el fogom altattatni, hogy ne szenvedjen.
-
ldave
félisten
Német juhász. Most nyáron lett volna 13 éves.
-
ldave
félisten
Részvétem. Mi is a héten veszítettük el a kutyánkat
-
Alapbetően hasonló, mint a tiédnek, csak egy éve már volt egy "lazább" agyvérzése, akkor csak infúzióval lehetett belé életet lehelni.
Az utóbbi két hónapban pedig már a szteroidos kezelés közben is romlott az állapota. De hát 15 éves kint tartott kutyánál már bármi előfordulhat.
Már csak vonszolta maga után a hátsó részét, evéshez is be kellett állítani, hogy ne dőjön fel.
Néha úgy nézett rénk, mint aki közli, hogy "nekem már lejárt a szolgálati időm", és így is viselkedett.
De mindvégig, ha hozzá szóltunk, próbálta a farkát csóválni, több-kevesebb sikerrel. -
Mi volt a betegsege Boninak? Nekem egy Nemet Juhasz kutyusom van es meszesednek a csigojai, nem lehet vele mit csinalni. Szedi a gyogyszeret es neha kap injekciot. Huzza sokszor a valagat es van mikor kakalas kozben hatradol. Igy van mar kb 3 eve, szerencsere lathatoan nem romlik az allapota.
Nagyon cuki az "uj" kutyusotok!
-
Köszönöm srácok.
Furcsa érzés volt elhantolni; ő volt az első kutyám.
Szerencsére már elalvása előtt befogadtunk egy menhelyes másik ebet, megmentve így az elaltatástól.Dia, a vizsla-pointer keverék. Már két hónapja nálunk van.
Az élet megy tovább, nyakunkba vettünk újra 10+ évre egy vadászkutyát. De Boni már felkészített minket arra, hogy lesz néhány mélyebb ásatás a kertben (volt, hogy csak a farka lógott ki az általa ásott gödörből...
), lesznek megfogott vakondokok, békák, madarak...
@(#1) alkatraz3000
Columbo mennyi idős, milyen fajta? -
Részvétem.
-
Nagyon sajnalom! Sok erot kivanok a kovetkezo napokhoz, hetekhez!
-
alkatraz3000
senior tag
Nagyon szep es aranyos kutyus. Kicsit félek, mert Columbo is idős már, bár ennek jele nincs.
Részvétem!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tófalvi Lepkefogó Bonita. Röviden csak Boni.Így hívták a ma távozott magyar vizslánkat.Szép kort megélt, 15 évet, bár...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest