- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Első sorban a telefon gurukhoz fordulnék. Nem MTK hanem Qualcomm procis telefonról van szó(Huawei G6). Egy olyan szitu lépett fel hogy a telefon nem indul el rendesen hanem egy fehér képernyőn kiírja hogy "Emergency data processing" nincs telepített apk és két lehetőséget kínál fel újra indítás vagy restore factory settings. Az újra indítás nem hoz eredményt mert ugyan ide jut a restore pontra pedig közli hogy nem talál a belső tárolón mentést. Próbáltam ADB-vel kiolvasni és amennyire jutottam látszólag minden mappa meg van. Mi hiányozhat a romból amiért ezt látja a telefon hogy nincsenek apk-k? És hogyan lehetne helyre hozni? A bootloader le van zárva cwm-et nem tudok rá tenni. -
mtibi55
tag
-
mtibi55
tag
Van egy láma kérdésem vissza akartam tenni a z eredeti nem belakott mentést a telefonra de az akkori scatter fájl el kallódott és ezért csináltam egyet a mostani állapotban, be tettem abba a mappába ahol az akkori SPFT mentés van de amikor elindítom a programot nem húzza be a fájlokat. Mi lehet az oka? A scatter fájl is változik? Van egy scatter fájlom egy másik ugyan ilyen telefonról is de azzal sem hajlandó be venni a fájlokat.
-
mtibi55
tag
Ha Flash tool-lal lementem a teljes romot az új telefonról akkor azt helyre állításkor teljes egészében vissza lehet tölteni és újra lesz egy új telefon? És mit kell kivenni ha publikussá akarom tenni?
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Meg tudja-e mondani valaki hogy a rom melyik részében van az akku töltéséért felelős driver? Ugyanis van egy teló amivel semmi gondom nincs azon kívül hogy időnként nem hajlandó tölteni az akkut. Ilyenkor akku ki be újra indít és napokig ismét jól működik.A tervem az hogy egy ugyan ilyen teló romjából a felelős részt újra írom a flash toolszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 1 év garancia
- RTX 3070 Zotac Gaming Twin OC
- Nitro AN515-45 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest