- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ágica.21 #654 üzenetére
Ha jó az imei, akkor lehet, hogy a system-ben lévő "alapsávi" nem egészen passzol.
Ez esetben várhatóan az nvram nem sérült. Nem kell erőlködni a visszaállítással.Hogyan tudom csak a boot és a system.img-et visszaállítani?
Vagy flashtool-lal a boot és system szakaszokat pipálod be
vagy
ha az mtkdroidtools által, az sd kártyán létrehozott mentést CWM-ből visszaállítod. -
válasz
Ágica.21 #652 üzenetére
hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is
Ez az eset még mindig jobb, mintha be sem kapcsolna.
Ugyanis ez esetben a mentésből csak a boot.img és system img visszatétele javasolt flashtool-lal.
Ekkor vissza kell kapnod a saját rendszeredet.Van imei számod? (tárcsázóban *#06# kóddal ellenőrizheted).
MTK toolsal ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t,
az md5 fájl csak egy ellenőrzőösszegeket tartalmazó szövegfájl, semmi köze az imei-hez.
Az imei-t az nvram bin fájl tartalmazza (5MB-os fájl). Ha az megvan, akkor azt vissza lehet küldeni a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest