- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ágica.21
csendes tag
Sziasztok!
Már írtam a Dual simes andorid telefonos topikba is, de gondoltam hátha inkább ide való a dolog.
Végső elkeseredésemben írok Nektek, eddig szerencsére mindig sikerült valahogy újraélesztenem téglásított telefonjaimat, de valahogy ez most nem sikerül
Nah a helyzet az, hogy van egy Dapeng I9977 Mini Pad nevezetű kütyüm.
Történt hogy megpróbáltam custom rom-ot pakolni rá, aminek a vége egy téglásított telefon lett, amit nem ismert fel a gép sem, így jött a testpointos jumperelés és egy stock firmware felrakása.
Csináltam mentést a gyári rom-ról, de a Flashtool 4050-es error kóddal kidobott, így nagy hülyeségemre, leszedtem a netről egy firmware-t ami reméltem hogy jó lesz, hát ennek az lett az eredménye, hogy felismeri hogy milyen szolgáltatós lennék, csak át van x-elve, így nem tudok telefonálni... továbbá eltünt felül az értesítési sávom is.Sok mindent próbáltam már, olvastam hogy MTK toolsal ha van mentésed akkor md5 fileból vissza lehet állítani az IMEI-t, de hiába van mentésem, nincs benne md5 file.....
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/mtkdroidtools_mentes_visszaallitasa_sp_flashtool-l.html
Ezek sem sikerültek sajna:
http://logout.hu/bejegyzes/hungobungo/imei_javitasa_mediatek_65xx.html
http://logout.hu/bejegyzes/cappa72/imie_helyrehozasa_ha_mar_elkeseredtel.htmlNagyon szépen kérek valakit, legyen olyan kedves és segítsen nekem.
Előre is nagyon szépen köszönöm, remélem nem volt off...Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest