- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motinka
tag
szia Cappa72
szóval nem lehet rajta rom-mal vagy mással segíteni?
sajnos én nem nagyon értek hozzá, de ha valaki tudna valami okosságot és elmagyarázni, mint ahogy szoktad, mit mikor miért, talán neki mernék állni.
Tehát mivel a kínai esetleg buherálta, ahogy mondod, nem lehet totál újra rakni rá valamit.
Gyakorlatilag android van rajta, csak IOS felületet csináltak rá, de ha ez megszűnne az sem lenne baj.
Találtam a goophone i5s névre hallgató ROM-ot, amiben elvileg benne van a magyar, és nekem úgy tűnik tök ugyanazzal a paraméterekkel árulják, csak más néven.
[link] itt látható, denem merem megkockáztatni hogy elinduljak ezen a vonalon, mert hátha a végén csak egy papíralátét lesz a nejem telójából, azt meg én nem élném túl)
üdv
Tibor -
sepyi
aktív tag
Üdvözöllek.
Olyan problémám van, hogy smart3-hoz szeretnék egy teljes értékű recoveryt.(értsdWM) Sajnos ehhez a hexadecimális dologhoz én már nem vagyok elég képzett. A root-olást megoldottam, de a CWM.nek neki sem merek állni. Odáig fajul a dolog, hogy megkérdezem. Nem lehet a smart3.ra egy mindenki által használható zip CWM-et csinálni? A gyári reco-ból lehet zip-pet telepíteni, csak mentés és helyreállítás nincs.Nem akarok Rom-ot telepíteni, de a teljes mentésre szükségem van ismerve az androidot. Ráadásul az MTKtools-os mentést hiába csinálom meg, azt vissza is kell tenni adott esetben, és akkor ugyanott vagyok. Scatter file meg flashelés uzw. Tehát tudnál csinálni egy CWM zip-pes telepítőt vodafone smart3-hoz?
-
motinka
tag
szia,
épp most frissítettem a Mobileuncletools-t, gondolom ezkell legyen a legújabb.
a morelocale2 sajnos nem magyarítja a menüt,
Hát igen éppen ezért kértem a kínait, hogy magyar menüvel küldje, mert igazán az asszony nem akar extra funkciókat a telójával, de a menű jó lenne ha magyar lenne.
Ha kapna egy másik romot, nem lenne jobb?
Én is azt látom ezzel a telefonnal,hogy valami lite 4.2.2 lehet,ha egyátalán van ilyen,mert tényleg sokfunkció nem, vagy nem úgy működik mint az én samumban.
Erről a magyarító programról olvastam, de ez lehetne az utolsó megoldás, elég macerásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óvodások homokozója
- Renault, Dacia topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- BMW topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest