- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ügyes volt, hogy legalább életet leheltél bele!
Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Van egy TDS A9300 dualsim Galaxy Note klón telefonom. Úgy került hozzám, hogy tégla volt. Találtam hozzá rom-ot a needrom-on, és sikerült feléleszteni. Többé kevésbé.
Az IMEI számokkal valami zür van.Ha nincs benne SIM kiírja rendesen a számokat a *#06#-ra. Ha teszek bele SIM-et akkor kiírja, hogy invalid imei. Végigpróbáltam minden metódust, amiket ajánlanak az mtk chippes telókhoz, de nem hozott megoldàst egyik sem.
Javaslom csampei fórumtársunk linkjét az imei javításhoz.MTK DroidTools -os imei javítást nem tudtam kipróbálni, mert ha rádugom a telót, kifagy az MTK droid tool. Kiírja a Hardware-hez, hogy MT6575 és lefagy. Ha kíhúzom az USB kábelt akkor magához tér és kiírja, hogy "Nem megfelelő ROM struktúra mentés nem lehetséges. "
Több verzióval is próbáltam, mindíg ez volt a vége.
Van-e a telefonon factory mode?
Általában ugye a recovery az a power + hangerő fel.
A factory mode – ha van – pedig power + hangerő le, de hát ez ugye telefontól függ.
Ha van factory mode, akkor ott úgy próbáld meg csatlakoztatni a telefont, és utána elindítani az MTKDroidTools-t.
Ha nem volna, akkor recovery módban próbáld meg ugyanezt.Ilyen dolgok érdekelnének első körben:
adb-n vagy parancssorosan az alábbi parancsok kimenetei
cat /proc/dumchar_info
df
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Motoros topic
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged