- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paolinho #106 üzenetére
Ha ezt a MTK6577-ROOT-eu-v2.zip-et teszem fel és telepítem (már, ha egyáltalán elindul a telepítés) a 6589-es Amoira CWM-ből, abból lehet galiba?
Valószinüleg nem fog menni, más gondot nem okoz.A 6589-hez egy másik jobban működik: a superSu-s verzió. Ez szintén CWM-ből telepíthető, amikor az A820-hoz felraktam néhány állítólagos root-olt ROM-ot, akkor nem volt root, ráeresztettem ez, és volt root jog.
Ha pedig ezek után elindítod a telefont, bekapcsolod az usb debug -ot, akkor az MTKDroidTools 2.4.4 változata szólni fog, hogy talált superuser-t, ideiglenesen tudja használni.
Természetesen használd, am után már aktív lesz a backup gomb az MTKDroidtools-ban. Ekkor le tudod menteni a komplett rendszert - cakkumappk.Vegyszer 107-es nagybetűs részét pedig igencsak érdemes megszívlelni. Votl már pár ember, akinek ez miatt lett levélnehezék a telefonjából.
-
vegyszer
addikt
válasz
paolinho #106 üzenetére
Ha egy trendi levél nehezéket szeretnél csinálni, akkor nem gond.
Ha gond, hogy jó eséllyel soha nem fog többet működni, akkor gond.
SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TEGYÉL NEM TIPZSAZONOS RECOVERYT, ROMOT FEL! Szerintem a root jog kikényszerítésére ez éppúgy igaz.
Beláthatatlan következménye lehet (mármint ami a funkcionalitást illeti )
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Gitáros topic
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest