Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Nekem pont az nem tetszett abban, hogy mindenki lőtt mindenre, mp-enként 8000 golyó záporozott el mellettem, és az egész abból állt, hogy ölj le mindenkit. A fullban sokkal jobb lett a single, habár azt a pályát ott is utáltam, meg sok másik is hasonló volt, viszont a történettel együtt jók voltak, demóba viszont csak belecsöppentem a levesbe, azt se tudtam kit kell lőni...
A fullban a Csernobilos pálya az egyik legjobb single élményét adta nekem, rohadt jó volt az a rész.
Jah, úgy más, első két perc alapján én is hasonlóan vélekedtem, de idő után szerintem sokkal jobb. -
-
athomi
veterán
Pedig az egyik leggyengébb MOH volt.
Nekem ha MOH, akkor az első két része (még PS1-re voltak) illetve PC-n ami nagy volt és sikeres is az a MOH Allied Assault. Az Allied Assult nagyon népszerű volt multiban is.Bár béta a World at War, de itt két hét alatt már komolyabban nem tudnak belenyúlni a játékba. Arra már nincs idejük. A multi gyenge lett, remélem a single jó lesz, én azzal beérem, mert multinak marad a Cod4 és Cod2. Úgy látszik a Trechyard-osok nem tudnak az Activision-osokhoz felnőni. Mondjuk az Activision-os srácoknak kicsit több tapasztalatuk van, még ők ütötték össze a fent említett MOHAA-ot, ami tényleg sikeres volt. Csak hát kiszálltak az EA-től, így létrehozták a Cod sorozatot, mivel a MOH név az EA-t illeti.
(Kolombusz): Konzolon soha nem FPS-eznék, főleg nem Cod-dal. Nyomába sem ér a az élmény a PC-n lévőnek.
-
BloodyEddie
őstag
Gamepodra azért nem tenném szivesen, mert inkább saját véleményt tükröz, nem objektív teszt. Javítsatok ki ha tévedek
Jobban részletezni nem akartam, bennem inkább a hibák maradtak meg, abból pedig pont sokat soroltam. Viszont van pár dolog amit tényleg kihagytam belőle, azokat majd pótolni fogom, saját képekkel együtt, ezekszerint van rá igény, szándékosan nem sajátot tettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Battlefield 6
- Steam topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Asus Rog Ergo gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest