- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz) #29 üzenetére
Nekem volt konzolom is (PS1, PS2, Dreamcast, Xbox), meg PC-m is. A konzoloktól már megváltam, mert nekem az FPS játékok a kedvenceim, arra pedig nem egy élmény a gagyi kontrollerezés. A Cod4-be még auto aim is van.
Aki nem elfogultak, azoknak a bő nagy része azt hiszem velem ért egyet.megj.: Egér + billentyűzet ellen egy kontrolleres kb. esélytelen lenne. Joy-jal soha nem fogsz olyanokat lőni, mint egér + billentyűzet párossal.
cizoe: Bocsánat, bocsánat, benéztem.
-
athomi
veterán
válasz
ez_meg_emaz #14 üzenetére
Nekem a mozgással van igazán problémám az 5. részben. Kicsit Cod1-es érzés támad rám tőle. Ha megnézed a többieket, ők is bénán mozognak. A gránátdobás szintén ritka béna.
Amúgy van hangulat a játékban, és nem is lenne rossz, csak a Cod4 magasra dobta a mércét. Itt meg a 4. részhez képest csak visszafejlődést látok és kevés az egyéni ötlet is a játékban. Az Activision-osok a 2. rész után tudtak nagyot lépni, ez a Trechyard-osokról nem mondható el. Mindenesetre várjuk meg a végleges verziót és csak utána vonjunk le végső következtetéseket, bár én azt hiszem a 6. részig maradok a Cod4-nél. -
athomi
veterán
Pedig az egyik leggyengébb MOH volt.
Nekem ha MOH, akkor az első két része (még PS1-re voltak) illetve PC-n ami nagy volt és sikeres is az a MOH Allied Assault. Az Allied Assult nagyon népszerű volt multiban is.Bár béta a World at War, de itt két hét alatt már komolyabban nem tudnak belenyúlni a játékba. Arra már nincs idejük. A multi gyenge lett, remélem a single jó lesz, én azzal beérem, mert multinak marad a Cod4 és Cod2. Úgy látszik a Trechyard-osok nem tudnak az Activision-osokhoz felnőni. Mondjuk az Activision-os srácoknak kicsit több tapasztalatuk van, még ők ütötték össze a fent említett MOHAA-ot, ami tényleg sikeres volt. Csak hát kiszálltak az EA-től, így létrehozták a Cod sorozatot, mivel a MOH név az EA-t illeti.
(Kolombusz): Konzolon soha nem FPS-eznék, főleg nem Cod-dal. Nyomába sem ér a az élmény a PC-n lévőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vicces videók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított Playstation 4 Slim 11.00 FW + GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest