Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
na ha ez igaz, akkor ha veszek Macet, akkor belőlem is csábos ladyboy lesz?
hm, és mivan azokkal, akik macen virtualizálnak xpt (avagy egyik gyakvez részben a Mass Effect 2 miatt
), win7en virtualizálnak xpt (én), win7en virtualizálnak debiant (én, egy időben többet is) illetve ubuntun virtualizálnak win7et (volt olyan is).és mivan azokkal, akik mac alatt virtualizálnak xpt ami alatt virtualizálnak debiant? hogyan működik az encapsling, és melyik tualjdonság lesz domináns a hányós műszerészbajszosgeek ladyboy közül? egyáltalán, létezhet ez az összeállítás, mert szerintem pár tulajdonság kizáró.
illetve: ha az ember disztribjéért fizetnek az Unix birtokosának, akkor az emberből ladyboy válik, ha pedig nem, akkor dagadt műszerészbajszos kocka? akkor viszont elkezdhetek félni, mert használok sun féle ost is.
valamint felmerül a kérdés, hogyha férfiakra ilyen hatással van egy OS, mi lesz nőkből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már csak az a kérdés, hogy a szőrös emo, az így hogy?