Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunáznám.
Úgyis ennyi az egész post lényege.
-
Eastman
addikt
Mek user: [link]
-
proci985
MODERÁTOR
na ha ez igaz, akkor ha veszek Macet, akkor belőlem is csábos ladyboy lesz?
hm, és mivan azokkal, akik macen virtualizálnak xpt (avagy egyik gyakvez részben a Mass Effect 2 miatt
), win7en virtualizálnak xpt (én), win7en virtualizálnak debiant (én, egy időben többet is) illetve ubuntun virtualizálnak win7et (volt olyan is).és mivan azokkal, akik mac alatt virtualizálnak xpt ami alatt virtualizálnak debiant? hogyan működik az encapsling, és melyik tualjdonság lesz domináns a hányós műszerészbajszosgeek ladyboy közül? egyáltalán, létezhet ez az összeállítás, mert szerintem pár tulajdonság kizáró.
illetve: ha az ember disztribjéért fizetnek az Unix birtokosának, akkor az emberből ladyboy válik, ha pedig nem, akkor dagadt műszerészbajszos kocka? akkor viszont elkezdhetek félni, mert használok sun féle ost is.
valamint felmerül a kérdés, hogyha férfiakra ilyen hatással van egy OS, mi lesz nőkből?
-
Magnum_
nagyúr
én typical linux user wok

-
Senkinek nem tűnik fel a fehérneműs néni...
Az összehasonlításról nekem egy böngészős ugrott be: [link] (lentről felfelé tessék nézni).
-
caizzz
senior tag
kevés a hsz, lehet oda kellett volna biggyesztenem egy teliszart gatyáról egy képet a poszt végére.
-
talmida
Közösségépítő
A Windows userre kattintva a Mac-es kép jön elő.
Nem ér! A Linuxos is Mac user lett.
Előlről kattintgattam szép sorban és, ha az emlékezetem nem csal, akkor először a Linuxos user még "normális volt"
, ...vagy aludtam? 
-
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Így van... A fene , hogy nők nem mondhatnak olyat, hogy.... Na inkább ki sem mondom

-
Nem azért, de a Mac-es képen, a kijelzőn, mintha egy fehérneműben pózoló nő lenne. Nem?
-
k.
őstag
Rakhattak volna a felső képre egy újabb macbook pro-t is, ez már nem eléggé modern

Egyébként az összes kép true
-
danih
veterán
Tipikus reklám tipikus Apple usernek...
Windowsos user a legkirályabb, a csaj meg egy idióta emós -
albert8
veterán
Nagyon jó
Tipikus Windows
-
tildy
nagyúr
-
ferensz
senior tag
Pont most láttam a 9gag-en, óriási

-
EczkE
veterán

-
caizzz
senior tag
true?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Highguard - Küszöbön a megjelenés, mégsem tudunk róla szinte semmit
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ügyes. ...Akkor az előbb tényleg aludtam és álmodtam is.

Előlről kattintgattam szép sorban és, ha az emlékezetem nem csal, akkor először a Linuxos user még "normális volt"