Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HThomas: Outcast
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Jaaaaaajjjjj, teljesen elfeledkeztem erről a kis írásom topicjáról...

Mindenki megnyugtatására (vagy meg nem nyugtatására
), én vagyok az, nem csak kiosztották az "eltávozott" regjét valaki másnak
és szerencsére semmi bajom sem egészségileg, sem pedig bármilyen más vonalon.
Ahogy itt annak idején leírtam, rengeteg más dolog jött közbe, aminek következtében már nem tudtam jól ellátni a feladatomat, rosszul meg nem akartam, ezért is mondtam le minden pozícióról.
Most az élet úgy hozta, hogy ismét egy kicsit több időm szabadidőm van, ezért (ha nem teljesen is ugyanabban a formában), de visszatértem közétek.Hogy ez jó-e a többségnek, vagy rossz, azt nem tudom, de nagyon remélem, hogy inkább jó! Én azon leszek, hogy valóban így legyen!

-
szab.tam
nagyúr
én akkor konkrétan arra gondoltam, hogy pl. gyógyíthatatlan betegsége van, és elbúcsúzik tőlünk.
lefagytam.
mint pl. integránál....
nem is tudtam és akartam reagálni.és most hipsz-hopsz.
.. rókalábak, kis vuk!kéne valami igazolás, hogy ő valóban ő, nemcsak valami átvett reg.
talán...
lényeg:
ez a történet így elég fura, és elég fos...
legfőképpen hiányos...

-
Bjørgersson
félisten
Mi meg pont elkerültük egymást, valahogy a távozása után nemsokkal kezdtem aktívabban fórumozni.

-
Egyre tobbet latom a forumon mostanaban Racecam-ot.
Csak nem ''visszatert'' kozenk? 
Loveless Ez a te dolgod, sokan nem igy gondolnak ra. Nagyon sokat koszonhet neki az oldal.
-
De rég is volt..

-
LTwinHU
tag
Sok sikert kívánok neked a továbbiakban!
Viszlát!
-
WonderCSabo
félisten
De durva, csak most olvasom. Sok sikert a továbbiakban. Nem vagyok az igazán régi motorosok között, de mostanság már annyit változott a PH!, hogy picit kezd idegen lenni számomra.

-
PazsitZ
addikt
Most írhatom, hogy csökken a színvonal?

Esetleges nézeteltéréseink ellenére is, azt mondom kár érted.
Sok sikert az élet azon területein, ahol a nyert szabadidődet felhasználod! -
ijjájom
tag
Üdv. Racecam! Minden jót kívánok! Köszönjük, hogy velünk voltál és segítettél!
-
ha nem csal az emlékezetem, a(z időnként felszínre törő) hatalmas nagy pofád miatt lettél kitiltva, ráadásul nem is 1-2x, ugye. nem kell mártírkodni, ha valakinek időnként eldurran az agya és képtelen visszafogni magát, akkor az így is úgy is időzített bomba. de, ami azt illeti, most sem egy fekete lyukhoz írom ezt a hsz-t, hiszen itt vagy, ugye...
-
Ygg
senior tag

-
qantum
senior tag
Minden jót !

-
dízelracer
őstag
Aha, tehát ezért voltál úgy eltűnve az utóbbi (jó)pár hónapban. Sok mindent írnék de már mindent leírták előttem. Azért néha nézz vissza beszélgetni!

András
-
Napfénysüti
nagyúr
Sok sikert!
-
TOM-202
senior tag
Úgy tűnik generációváltás zajlik a PH! team köreiben. Remélem nem lesz több távozó öreg motoros. Minden jót a továbbiakban Racecam!
-
xdx@
aktív tag
Mint a többiek, én is köszönök minden jót neked Racecam!

-
dave666
aktív tag
Minden jót, köszönjük az eddigi munkádat

-
Duree
veterán
Én is hasonló jókat kívánok neked,és köszönjük a munkádat.
-
oxox
addikt
sajna elobb-utobb mindig kiderul, hogy nincs is Mikulas.
Minden jot es koszonjuk!
-
Viktor77
titán
Ezt nagyon ritkán linkelem, de neked kijár.
-
Domxc
senior tag
Sok sikert
Minden jót! -
jones965
Modder
Sokadik a sorban, de eggyel több tisztelőd aki megköszöni a munkádat, és amit ezáltal létrehoztál.
Ui: akkor most már lesz időd az évek hosszú során megnőtt szakálladat levágni.

-
Findzs
addikt
Köszönet az eddigi munkádért, és remélem megtalálod a számításodat az élet más terültein !
-
Durva... de azért mindent köszönök én is és sok sikert! Neked és Kalandornak is.

-
FRENK1988
veterán
Mivanitt vérfrissités? Megjött a service pakk következő része

Minden jót szakállas barátom -
buherton
őstag
Csak bannoltál
, más milyen módon nem volt kontaktus köztünk, de ettől függetlenül kár hogy mész. Semmi sem örök. Legjobbakat.Hidd el, amit hoztál példa, annál sokkal "jobb" (borzasztóbb, és tragikusabb) is van mint pl. tatárjárás, avagy törökök, osztrákok
. Ha pedig olyan lenne, akkor szóltak volna neki, hogy cserélje le. -
Snowy_owl
őstag
Köszönjük!
Viszlát.
-
madmaxxx
senior tag
Az ember életében mindig vannak fordulópontok és fontos döntések amiket nem lehet egyszerűen meghozni. De inkább arra gondoljunk, hogy mennyi embert, barátot sikerült megismerni eddigi pályafutásod során. Így pozitív élményekkel gazdagodva nézhetsz a jövőbe.

-
geezer
aktív tag
válasz
cskamacska
üzenetére
OFF:
cskamacska
Már múltkor is akartam szólni: nagyon ízléstelen az aláírásod.
Roppant tapintatlan, sőt, nem kisebb vétek, mint a zsidók üldözésével viccelődni.
Remélem megérted és nem kezdesz el magyarázkodni, mitöbb, vitatkozni.OFF vége.
Racecam: remélem tényleg pozitív érzésekkel távozol!
Köszönjük az eddigi munkádat, és minden jót kívánunk a továbbiakban! -
Egy kávéra vagy teára azért nyugodtan ugorj be néha ( Esetleg sörre
)
Köszönünk mindent
További jó utat
-
fagy53
nagyúr
Tisztelet és köszönet az eddigi munkádért, sok sikert a továbbiakban!
A szakálladat meg nyugodtan leveheted, sokkal jobban fogod érezni magad nélküle...
-
Omega81
senior tag
Köszi mindent Race, azért remélem összefutunk még az oldalon, ha eljő az OLED- ek ideje.

-
Thrawn
félisten
Viszlát 'öreg' Barátom!!!

-
nem_tom
őstag
Viszlát Télapó és sok sikert!
Majd legalább karácsonykor beköszönhetnél egy virgácsra. 
Kalandornak is sok sikert és kitartást kívánok az új pozíciójához.

A régiek elmennek és felüti a fejét az új generáció.
-
fondorlatos
aktív tag
Sok sikert a jövőre nézve!
-
RoyalFlush
őstag
Egy monitoros topicban "találkoztunk" először nagyjából fél évtizeddel ezelőtt, aminek előzménye volt talán, hogy megmarni próbált egy kígyó. Kellemes meglepetés ért amikor feltűntél és rendkívül segítőkészen álltál a témához.
Képviseld továbbra is azt, amit itt sokan megismerhettünk belőled! Sok sikert kívánok neked az életben és minden jót!

-
Hiányozni fog a télapós fejecske a cikkeknél, topik hsz-nél.

Sok sikert a továbbiakban.
Az utódnak meg kitartást.
-
intelfan
aktív tag
Sok sikert az élethez !
Példás nevelést kapott, bárhol megállja a helyét, de külön kategóriát is alkottál vele, mind minőségben mind tartalomban.
A Logout mindig is a kedvenceim között marad sokszinűsége és megbízhatósága miatt.
Ezúton is köszönöm, hogy van, Neked, és természetesen a többi fontos poziciót betöltő személynek az oldal rendbentartásáért.
egy neked:

és egy a Logoutnak:
-
old_artist
addikt
Üdv!
A "PH Télapóval" ezen cikk olvasásával szembesülve, érdekes és értékes emberre bukkantam.
Sajnálom, hogy "búcsúzol", de remélhetőleg még találkozunk a
"nagy szakálladdal"!Minden jót a továbbiakban

-
Yeffy
veterán
-
capulet75
addikt
Racecam, így éjjel háromnegyed egykor hivatalosan is kinevezlek XVII-ik nindzsává. ( 3 Scapa, 7 Kronenburg, 1 cohiba) Bár ezt nem feltétlen érted, de hidd el, nagy dolog. Letördelted azt a hülye cikket amin annyit szenvedtem a vindóz miatt. Ez már feljogosít a nindzsaságra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Köszönjük az eddigi munkádat, és további sikereket a jövőben is.

-
dfdfdf
őstag
Köszönjük az időd, köszönjük a munkád, köszönjük hogy velünk voltál s remélem maradsz is mint ph tag
-
JetiRulez
őstag
Köszönjük, hogy köztünk voltál!

-
talmida
Közösségépítő
Nagyon szomorú nekem ez a mai nap.
Bocs Kalandor, ez egyáltalán nem rád vonatkozik, csak Race nagyon hiányozni fog!! 
Racecam, köszi szépen a sok jótanácsot és korrigálást!!! Nagyra értékelem a bölcsességedet!! Mindig büszke voltam Rád, hogy olyan szemfüles és intelligens moderátora voltál a Logoutnak!

Nagyon hálás vagyok magáért a Logoutért is és az egész stábért, csodálom az erőtöket, türelmeteket, kitartásotokat. Nem lehet könnyű egy ilyen színes (vegyes) társaságot jól kordában tartani!
Race, valóban nagyon hiányzol majd,
és nem csak nekem, hanem szinte mindenkinek. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm --a nép nevében is- minden fáradozásodat!! 
Nagyon jó egészséget, áldást, boldogságot, békességet és sok új sikert kívánok neked minden munkádban és a magán életedben is!
Bocsánat ezért a hosszú búcsúzkodásért,
de nem akarlak elengedni. 
Kalandor, te biztos méltó utód leszel.
Neked is gratulálok és sok sikert kívánok!! 
Magam részéről pedig, örülök, hogy itt lehetek!

-
Kassadin
addikt
Azért remélem maradnak is nagykutyák a fórumon.
Sok sikert a továbbiakban!

-
tiv83us
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
ViZion
félisten
Minden jót!
Nézz be néha, és rakd ki a cikkem
-
RootRulez
félisten
További sok sikert! És köszi az eddigi munkát!

-
parkasz
senior tag
Sok sikert, meg minden jót!

-
szacsee
nagyúr
Egy jó nagy kalappal a továbbiakban...

Mr.Csizmás: virgács = temp bann?
-
Mr.Csizmás
titán
URAM (így nagybetűvel):
Köszönjük! Minden jót kívánok!ui.: azért dec. 6-án visszjöhetnél virgácsot osztani egy kicsit

-
Apone33
őstag

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
További kellemes virgácsosztást.

Oliverda: Te meg HÁZIGAZDA lettél?

-
Oliverda
félisten
Minden jót a továbbiakhoz! Gondolom nem lesz nehéz majd hasznosan eltölteni az ezzel felszabadult időt.

Mondjuk sűrűbben el lehet majd ruccanni Zalakarosra.

-
dagobertpoci
csendes tag
Minden jót

-
törölt tag
Csatlakozom én is. Köszönet a munkádért, minden jót. Erőt egészséget, és sok sikert az újhoz.
-
Psychonaut
veterán
Nem lesz tobb Mikulascsomag?

Viszlat Telapo! -
mrhitoshi
veterán
Köszönet!

-
Eastman
addikt
Minden jót Racecam!
Köszi a segítséget és az útmutatást itt a logout lapjain!
-
Remélem azért maradsz a Fórumon, egy Télapó mindig jól jön

-
Gyufaaa
veterán
Mi is köszönjük a munkádat!!! 
-
Nemcsak nekem tűnt fel tényleg nagy a jövés menés.....Ez az átalakulás...De természetesen sok sikert az újabb helyen is és köszönöm én is az eddigieket.

Kalandornak pedig jó munkát.
-
KAMELOT
titán

mért mész el?????????????
Sok sikert mindentéren!!!!!

-
Stirlitz
senior tag
Minden jót kívánok!

-
P00By
nagyúr
fLeSs is, Te is. Ez már sok nekem
Neked is sok sikert kívánok, bármibe is kezdesz! 
-
psyho85
aktív tag

Jó utat, bármerre vigyen is.
-
Neil Watts
veterán
Köszönet a munkádért!

-
lapa
veterán
jó volt. na jó nem mindig, de azért jó volt.
kis személyesként: gazdasszony (életében egyszer) közelről is ránézett az egyik topikra a képernyőn, aszongya: "hmmm. ő a mikulás?"
azóta szimplán úgy emlegeti a ph!-t, hogy "megint mész a mikulásos ismerőseidhez?"
-
True
aktív tag
Sajnálom, mert igazából csak veled értettem mindig szót a felső kasztból...
Mindenesetre sok sikert neked a továbbiakban..!!!
-
PowerBuldog
veterán
Köszönjük az eddigi kitartó munkát! Minden jót Neked is a továbbiakban!

-
Recon666
Közösségépítő
Minden jót a továbbiakban.

-
kpal
nagyúr
Sajnálom sokan most váltanak itt a PH-nal.
-
jenei92
senior tag

-
Móci
addikt
Minden jót!

Azért remélem néha kicsit benézel, ha majd az időd engedi. -
szumoo
senior tag
Minden jót a továbbiakhoz!

Kalandornak meg kitartást!

-
Genius007
őstag
Sok sikert a továbbiakban Racecam!

-
lorcsi
veterán
Jó volt olvasni az írásaid, sok szerencsét továbbra is !
Maradsz még azért a ph felületén?
-
gtamate2
veterán
Sajnálom hogy el kell búcsúzni, emlékszem régen mennyi mindent javítottunk a cikkeimben -főleg a legelején- már akkor is bizonyítottad számomra hogy ez az oldal milyen fontos neked. Szomorúan láttam hogy mostanában nem tevékenykedtél annyit, sajnos azóta rengeteg olyan cikk kikerült amiket régen még első pillantásra elutasítottatok volna. (Persze ez nem volt gyakori, csak némileg rontott az összképen)
Az oldal kinézete nekem sokkal jobban tetszik mint a ph megújult címoldala, ez egyszerű és átlátható számomra, örülök hogy a logout megtartotta a designt.
Racecam nem felejtünk el
-
vans?
őstag
válasz
gamek!ller
üzenetére
Kiveve ahol nem, mert ma.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
gamek!ller
üzenetére
Nekem ma

-
fi:zi'k
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Szándékosan raktad a cikket a középiskolai ballagás napjára?
-
Nordic
Közösségépítő
Rossz "látni", hogy a régi tagok elhagyják a lapcsaládot, olvasni a búcsúzó bejegyzésüket, ráadásul akkor, amikor én éppen kezdem otthon érezni magam ebben a környezetben(remélem nincs köze a személyemhez
). Kicsit szomorúsággal tölt el, de megmagyarázni nem tudnám miért. Ezek a búcsú-bejegyzések, mind ilyen hatással vannak rám. Mindenesetre sok sikert egészséget kívánok Neked a továbbiakban is. Sem téged, sem Kalandor-t nem ismerem(sőt még összetűzésünk sem volt
), de van egy olyan érzésem, hogy megfelelő kezekben hagyod a "gyermeked"
. Minden jót Racecam! 
ps.: Remélem mint fórumozó, azért még látni foglak néha-néha, úgyse veszekedtünk még soha
. -
#Morcosmedve
veterán

ez minden

-
Eddie141
senior tag
Köszönjük az eddigi munkádat, és a sok-sok útbaigazítást (illetve esetemben a temérdek segítséget is!
) -
McKane
senior tag
Elmegy a Mikulás Bácsi?

Akkor ki fogja osztogatni a "ban"-okat,meg figyelmeztetéseket?
-
Dany007
veterán
Hát, ez nem valami jó hír... =/
Éreztem én, hogy van itt valami a háttérben
Pár évvel ezelőtt még szinte minden alkalommal lehetett látni egy topicot ahol Race volt az utsó hozzászóló. Már egy ideje viszont ha keresem se látom. Hát ezért.
További sok sikert!
Ha jólemlékszem én is tőle(d) kaptam az egyetlen tempbannomat

Amúgy szerintem szavazzunk meg Kalandornak egy komolyabb, tiszteletet parancsolóbb avatart!
-
gabor85
őstag
Minden tiszteletem, és további sok sikert az Életben.

-
7
addikt
Volt valami komolyabb pozíciója, nem véletlenül HG.

Régi moderátorok tekintetében meg a legegyszerűbb, ha végignyálazod a Miért moderáltuk? topicokat, ott egy rakat nevet találsz, akiknek sima fórumozó rangjuk van. De egyébként csupán esztétikai különbségről van szó, hiszen semmi plusz jogkör nem jár a VIP ranggal a mezei fórumozókéhoz képest.

-
albert8
veterán
Viszlát Uram
Szebb jövőt
-
SpongyaBob
veterán
Nagy köszönet illeti a munkásságodat!
További sok sikert az életben! -
Lenry
félisten
Köszönjük az eddigi munkádat, és további sok sikert kívánunk ;R
-

-

Minden elismerésem! És köszönöm neked, nektek hogy van a LOGOUT!!!
Egy nagyon nagy csomópont lett a Magyar Internetben!

-
Geller72
veterán
Nyugodtan "ridd" ki magad..
. Nem szégyen az..soha. Sok szerencséd, rád fér. (Mindenkire)
Kalandornak meg hajrá!!..Megfelelő ember a megfelelő feladatra. Jó döntés volt. (Szerintem
)De nem válaszoltál (vagy csak én nem láttam?) Maradsz még valamilyen formában a PH-n?
Üdv:
Geller -
gamek!ller
őstag
Nemá. Az egyetlen moderátor akit bírok, elmegy. Jajj nekem. Köszönet mindenért, remélem azért látlak még itt.

-
hackeeeee
Jómunkásember

-
rep3at
őstag

Köszönet a munkádért!
-
Racecam
nagyúr
Nem győzöm megköszönni, amit írtatok, a jó kívánságokat, a zenét stb.!

Ha nem lenne gáz, most azt írnám, hogy meg vagyok hatódva egy kicsit...na jó, nem is kicsit...
-
koshmar
veterán
Tiszteletem!!

Köszönünk mindent!!
-
Sadface.

Szerintem nagyon korrekt munkát végeztél.

-
Nem indult felhotlenul a "kapcsolatunk" itt a forumon, de ugy erzem, idovel rendbejott minden.
Vigyazz magadra, jo egeszseget Neked es az egesz csaladnak!

-
Vakegérke
félisten
Búcsúzóul egy szép zene, és köszi mindent.

-
capulet75
addikt
Köszi mindent és sok sikert az új munkádhoz. Vagy a régihez. Vagy amit csinálni fogsz.

-
7
addikt
válasz
banhammer
üzenetére
Feladatkörét ideiglenesen vagy már egyáltalán nem betölteni kívánó moderátor: [link].
Nem minden exmoderátor kapott ilyen rangot, csak a rang bevezetésénék időpontja, 2009 októbere után "nyugdíjba" vonulók (hacsak nem kérték a régi rangjukat, ld. Bordoi)
Azt most pontosan nem tudom, hogy házigazdáknál ez hogyan is van, lévén engem csak a moderátori oldala érintett.

-
sz4blya
tag
Azt hiszem, rengeteget köszönhet neked itt mindenki, köszönjük a kitartó munkádat! Az életben további sikereket, Kalandornak pedig megértést és józanságot kívánok a további munkához!

-
_Volkovy_
nagyúr
gl hf
-
7
addikt
Jómagam a Logout miatt regisztráltam, mindaddig csak olvasója voltam a lapcsaládnak.
Moderátorként volt akalmam bepillantást nyerni, mennyire energiaigényes és nehéz munkát jelentett mindkét feladatköröd, de igyekeztél becsülettel csinálni. Bízom Kalandor hozzáértésében, tapasztalatában, de legfőképpen kitartásában, mert szüksége lesz (illetve egy ideje már van, ha az értesüléseim nem csalnak) ezekre a pozíció betöltéséhez.

-
Valahol nekem már megfordult a fejembe, hogy nem vagy a régi, egyszerűen nem láttalak annyit. Kár, mondom úgy, hogy néha 'kicsit mérges voltam rád'. Minden jót!
-
Chaser
legenda
Szívesen, a saját írásban legnehezebb megtalálni a hibát én is tudom
Azt még elmondanám, hogy ez a ph addig volt igazán jó, ameddig ott virított "az OLED-ek eljövetele hamarosan" vagy valami hasonló az aláírásodban. Ha visszajönnél legyen ott megint, én ugyan reálisnak nem tartom még úgy 10 évig a tömeges elterjedésüket, de hátha szerencsét hoz mint régen. Minden jót 
-
Nagyon sajnálom
, sokunknak hiányozni fogsz
. De az élet ilyen, sokáig nem lehet egy fenékkel több lovat megülni. Sok sikert a többi munkádhoz, s remélem, azért még fogunk veled itt találkozni.Kalandornak pedig kitartást kívánok, nem kis feladatot vett a nyakába.
-
proci985
MODERÁTOR
köszönjük és minden jót!

-
Prof01
veterán
Neked is minden jót!

-
cskamacska
addikt
És ha már búcsúzkodás, kis emlék abból az időből, amikor kedvenc télapónk még valami hasznosat is csinált
: -
venember83
nagyúr
Hogy lehet ezt a munkát megköszönni?
Sehogy, remélem, hogy te is valóban sok örömöt leltél benne. 
-
Chaser
legenda
Sehogy nem ismerlek
Másra céloztam, de mind1. Igazából gépelési hibák, központozást nem néztem."Kezdetben még mi, lelkes szerkesztők, bombáztuk a címlapot anyagokkal, de a közösség lelkes, írói vénával és nem utolsó sorban tehetséggel megáldott tagja hamar átvették ezt a szerepet." tagjai
"Persze, ennek nyilvánvalóan megvan a hátránya is, hiszen bármennyire is igyekszik az ember, tárgyilagos, nyitott és befogadó maradni mindenre, a saját ízlését, értékrendjét valamennyire visszatükrözi a oldal címlapja " az
"..nem utolsó sorban igazi vén róka itt Prohardveren és számtalanszor bizonyította már sokoldalúságát, eltökéltségét és tehetségét." talán egy "a" betű a ph elé jó lenne, így olyan gyűrűkurás'

-
És most akkor elmarad idén a Mikulás ?

Sok sikert a továbbiakban
-
banhammer
veterán
Pá, pá.
-
rolkaDb
aktív tag
Sok sikert a továbbiakban! Szép elkövetkezendő életet!

-
Jim-Y
veterán
Köszönjük az eddigi munkád, és üdvözlöm az útódodat

-
Realradical
őstag
Az egy modi akitől kaptam tempbant elhagyja a PH!-t. Kitől fogok ezután rettegni?

Sok sikert a továbbiakra nézve! -
alamuszi
senior tag
Köszöbjök a munkádat, sok sikert az életben, reméljük hallunk még rólad akár a prohardver lapcsalád hasábjain is.
-
cskamacska
addikt
Akkor már sohasem jönnek el az OLED-ek?

-
- = Zk = -
félisten
szomorú vagyok.... ismét egy Nagy Ember hagyta el köreinket...
(most ezt, hogy magyarázzam meg öcsémnek, hogy a PH "Mikulása" nem ad több banánt senkinek...
)
-
vans?
őstag
minden jot! -
Racecam
nagyúr
Úgy ismersz engem, mint aki megkéri, hogy írd már le, hogy hol találhatóak a helyesírási hibák és amikor megteszed méltatlankodik és törölget? :S Paragrafusozol itt, még búcsúzóul stb. Lazíts, már nem vagyok senki...

Egyébként azért kérdeztem, mert én béna vagyok és nem találom.

-
Cucuska2
addikt
További sok sikert.

-
Gergő_
őstag
Remélem nem betegség miatt! Azért jó volt néha vitatkozni...
-
Chaser
legenda
Nemár'...ha beírom jön az ennye-bennye, meg hsz törölgetés, szóval hajrá, megtalálod te azt a pár kis hibát
Gondolom az hogy szólok, még nem ütközik semmilyen paragrafusba. Privát meg izé, mikor utoljára írtam "elfelejtettél" válaszolni, szóval nincs privát. De azért furcsa lépsz, pedig a régóta várt OLED-ek sincsenek még itt 
-
Ice!?
őstag
Minden jót! : )
-

-
hoffman_
nagyúr
Minden második alkalommal, ha olvastam a Race... "szót", akkor valami fórumfikázás ment egy cenzúrázott cikkel kapcsolatban, és a hőbörgés
Véleményem szerint viszont korrekt módon rendben volt tartva a Logout, nem hinném, hogy lehetett volna jobban csinálni, ezúton is köszönet
A legjobbakat ezután is. -
bacsis
Közösségépítő
Nagyon sajnálom hogy lépsz, de természetesen minden jót kívánok én is!
Jahh és én elmondhatom hogy beszéltünk telefonon is

-
erhas01
tag
Köszönjük az eddigi sok háttérmunkát és az irányítást!
-
danih
veterán
Nos, minden jót és sok sikert a igazi életben

Most nézem, hogy alá is írtad, megkerestelek fb-n, nem is gondoltam, hogy egy generációval vagy idősebb
-

Azért még megmaradsz fórumtagnak és néha bekukkantasz? Vagy végleg eltűnsz?
További sok sikert!
-
DanielXXXV
nagyúr
További sok sikert!
Mostanság pozícióváltások mennek vége, egy kis vérfrissítés.
-
Воланд
titán
Neked is minden jót Racecam!
-
VIBO
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Viccrovat
- Battlefield 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- Asztali PC félkonfig i5-8400 16 GB DDR4 512 GB NVME SSD
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Next level racing gt track playstation edition
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(
)

), én vagyok az, nem csak kiosztották az "eltávozott" regjét valaki másnak
Ahogy itt annak idején leírtam, rengeteg más dolog jött közbe, aminek következtében már nem tudtam jól ellátni a feladatomat, rosszul meg nem akartam, ezért is mondtam le minden pozícióról.

Na nemá'...