2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Búcsúzom...

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Négy és fél év után most elköszönök Tőletek, íróim és olvasóim...

[ ÚJ TESZT ]

Szándékosan fogalmaztam így, hiszen ezalatt a majdnem öt év alatt úgy éreztem, hogy személyes ismerőseim lettetek még akkor is, ha az életben soha nem találkoztunk.

Igen, akármennyire is hihetetlen, a Logout már túl van a negyedik születésnapján és ez még emberi léptékkel mérve is, bizony már óvodás kor. De a Logout már régen felnőtt és a Ti hathatós közreműködésetekkel, egy nagyon komoly közösségi oldallá vált.

2006. 11. 16. csütörtök. Látszólag egy egyszerű dátum, nincs benne semmi különös, de a Logout életében egy fontos pillanat, a születésé. Aznap jelentek meg az első írások, az oldal megszületett, ha úgy tetszik, felsírt a gyermek.
Kezdetben még mi, lelkes szerkesztők, bombáztuk a címlapot anyagokkal, de a közösség lelkes, írói vénával és nem utolsó sorban tehetséggel megáldott tagjai hamar átvették ezt a szerepet és azóta is jobbnál jobb cikkekkel, kimerítő és minden igény kielégítő színvonalas tesztekkel, bemutatókkal, leírásokkal jelentkeznek rendszeresen, legyen szó hardverről, szoftverről, vagy csak egyszerűen a való életről. Egyszóval az oldal azóta is működik és nem csak működik, hanem a szó szoros értelmében él és virul.

A születés pillanatától egészen mostanáig abban a szerencsés helyzetben voltam és erre mindig büszke leszek, hogy én lehettem ennek a közösségi oldalnak a főszerkesztője. És meg kell mondjam Nektek őszintén, mindig nagy örömmel és lelkesedéssel készítettem el napról napra a címlapot, mert a szívemhez nőtt ez az oldal. Utólag elmondhatom, bár sokan biztosan tudjátok, hogy teljesen egyedül dolgoztam, ha úgy tetszik teljhatalommal bírtam a Logouton belül és ez azért volt előnyös, mert mindenről tudtam, senkivel nem kellett egyeztetnem az írókon kívül és így teljesen az én elképzeléseim szerint alakult a Logout címlapja. Kicsit olyanná vált, mintha a saját gyermekem lenne.

Persze, ennek nyilvánvalóan megvan a hátránya is, hiszen bármennyire is igyekszik az ember, tárgyilagos, nyitott és befogadó maradni mindenre, a saját ízlését, értékrendjét valamennyire visszatükrözi az oldal címlapja és ez nem mindig, nem mindenkinek felel meg. De továbbra is azt mondom, ezt nem lehet másképp csinálni, ez így helyes, természetes. Nem baj, ha az oldal képe egy kicsit a főszerkesztő képére is van formálva.

A mai naptól, és itt jön végre az írásom lényege, elbúcsúzom Tőletek, holnaptól új főszerkesztő irányítja az oldal működését, Kalandor személyében. Kérlek Titeket, hogy fogadjátok Őt szeretettel és forduljatok hozzá bizalommal.

Ezen kívül, van aki ezt is tudja, még egy a Prohardvernél betöltött pozíciómat, a Fórum-admin szerepkörét, ami tulajdonképpen a "capo di tutti capi" rangot jelentette és a Fórumon belül a szerkesztők, cikkírók, moderátorok, hardverapródok irányítását, ellenőrzését és elvi döntések meghozatalát foglalta magába, szintén Kalandor veszi át.

Mielőtt még esetleg különböző pletykák, vagy találgatások kelnének szárnyra, szeretném elmondani, hogy Parcival közös döntésünk oka igen egyszerű. Az utóbbi időben más, nem a Prohardverrel kapcsolatos egyéb teendőim és krónikus időhiány miatt, már nagyon nehezen tudtam ellátni ezeket a feladatokat. Így úgy gondoltuk sokkal jobb, ha olyan valaki kerül ezekbe a "pozíciókba", aki teljes-értékűen, szívét-lelkét beleadva, képes maximálisan megfelelni az elvárásoknak, nem utolsó sorban igazi vén róka itt a Prohardveren és számtalanszor bizonyította már sokoldalúságát, eltökéltségét és tehetségét.

Végül, de igazából ezzel kellett volna kezdenem: Szeretném megköszönni minden írómnak, hogy együtt dolgozhattunk, minden olvasónak, hogy meglátogatott, mert érdekesnek, érdemesnek talált minket, minden fórumozónak, hogy itt van velünk, részt vesz benne, tagja a közösségünknek, hozzánk tartozik. Titeket illet a legnagyobb köszönet, mert ez az oldal értetek, miattatok létezik!

Minden jót Nektek!

Blahó Tibor
(Racecam)

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.