Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szomorú nekem ez a mai nap.
Bocs Kalandor, ez egyáltalán nem rád vonatkozik, csak Race nagyon hiányozni fog!! 
Racecam, köszi szépen a sok jótanácsot és korrigálást!!! Nagyra értékelem a bölcsességedet!! Mindig büszke voltam Rád, hogy olyan szemfüles és intelligens moderátora voltál a Logoutnak!

Nagyon hálás vagyok magáért a Logoutért is és az egész stábért, csodálom az erőtöket, türelmeteket, kitartásotokat. Nem lehet könnyű egy ilyen színes (vegyes) társaságot jól kordában tartani!
Race, valóban nagyon hiányzol majd,
és nem csak nekem, hanem szinte mindenkinek. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm --a nép nevében is- minden fáradozásodat!! 
Nagyon jó egészséget, áldást, boldogságot, békességet és sok új sikert kívánok neked minden munkádban és a magán életedben is!
Bocsánat ezért a hosszú búcsúzkodásért,
de nem akarlak elengedni. 
Kalandor, te biztos méltó utód leszel.
Neked is gratulálok és sok sikert kívánok!! 
Magam részéről pedig, örülök, hogy itt lehetek!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocs Kalandor, ez egyáltalán nem rád vonatkozik, csak Race nagyon hiányozni fog!! 

és nem csak nekem, hanem szinte mindenkinek. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm --a nép nevében is- minden fáradozásodat!!
de nem akarlak elengedni. 
Neked is gratulálok és sok sikert kívánok!!