Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• garga pista

őstag

válasz GoodSpeed #8036 üzenetére

Na igen, viccesek ezek a flotta árusítók. Habár most a médiahatóság felébredt és nagy erőkkel elkezdte tiltani. Gondolom itt is van vmi mögöttes szándék, ha majd 20 évig nem vették észre, miért pont most? :)) Na mindegy, engem nem érint de sok embert igen.

Visszatérve a mikrós netre, felénk szó szerint Wifin ment, 802.11b-n keresztül, az elméleti max 11 MB/s. Azért tudom, mert mikor meglett a PDA, a városban állandóan megtalálta őket, jelszavas védelem nem volt rajtuk csak MAC cím szűrés.

A régi exDigis csomagok még jók, én is abban vagyok, nekem otthon csak net+vez.teló van; szülőknél van tv is. Ameddig ki lehet húzni, nem is fogunk átszerződni :D

Én 2010-ben költöztem fel Bp-re (már nem lakok ott), és az albérletben lett 100-as koaxos UPC-s net, egy egyszerű fekete Cisco modemmel, 1 db WAN porttal + saját router. Az ADSL-hez képest, ledobtam az ékszíjat úgy hasított a torrent :D Akkor azt hittem én is, h ettől jobban kívánni se lehetne.

Új hozzászólás Aktív témák