- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed #7946 üzenetére
Hogy az egyik szomszéd a kertből egy kis darabot lekerített magának, hogy az az övé? Az szép.
Jah ha másik szerelő csapat jön ki attól félsz nem állnak neki? Mondjuk a fametszés miatt most úgyis mindegy.Alapvetően akkor nem olyan fontos ha van Digi gigabit is.
Én meg itt a Vodán gondolkodom, hogy mi legyen velük. Egy ideje jó lett a net, ráadásul a számla is alacsonyabb újabban több mint egy 100-essel, miközben a sebesség meg az amit ígértek. Ilyenkor nem biztos, hogy nagyon variálnék, főleg, hogy a T-s nő maga sem tudott árakat mondani. A prospektusban sincs, meg sehol, hogy akkor most 1 gigabites optika mennyi is lenne 1 hónapra? A Weboldal szerint kérjem egyedi ajánlatukat. Szóval jelenleg havi ismeretlen összegért ismeretlen feltételek mellett jönnének, miközben a Voda felrúgása is extra kiadás lenne.
Amennyire egyértelmű volt tavaly ősszel a váltás, most annyira nem tudom már hirtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest