- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Nekünk csak két vonalas volt, tehát a meglévőt digitlizálták és kaptunk mellé egy másikat. Igen, a három vonalasnál a harmadik a faxra volt, és jellemzően inkább irodákban volt.
Így van egy vonalon 6-7K-t tudott, kettőn meg 14-et is akár
És én is imádtam, hogy csendben azonnal felépült a kapcsolat, pláne, hogy sokszor titokban másztam fel a netre és a zúgás búgás elfedésére mindenféle módszert kellett kitalálnom a bömböltetem a zenéttől kezdve a párnás taktikán át a pont addig folyatom a kádba max nyomáson a vizet és zajolni vele
2003-ban a 4-500K-s letöltés igencsak gyors volt, nekem 2004-ben lett 130K-s down, majd 2006-ban 260K, 2007-ben meg 800K.Nekünk az ADSL lemondása után vagy 8-10 hónappal jöttek ki, hogy akkor ők elbontanák és elvinnék a cuccot. Történt ugyanis, hogy miután 16Mbitesre emelték az ADSL-t (nem csak nekem, hanem mindenkinek) amitől a hálózat összeomlott és többet kb senkinek sem volt jó. Fél év tortúra következett amikor többet nem volt net mint volt, volt olyan hét, hogy ötször(!) kellett kijöjjenek a szerelők, már mindet keresztnévről ismertem és tudtam, hogy issza a kávéját. De elmondták, hogy nem csak nálam ilyen a helyzet hanem kb mindenkinél, egyszer el is szólták magukat, hogy a DSLAM meg a központ szar, nekik meg ugrálni kell egész nap mindenkihez, holott semmi értelme nincs. Végül 4Mbiten úgy ahogy tudták stabilizálni a netet, papíron 16Mbit volt, gyakorlatban 3,5.4Mbit, és ez volt akkoriban havi 10000ft. Na ebbe a környezetbe toppant be a UPC akkor 30Mbittel 3200ft-ért. Én meg leléptem, és jól is jártam, mert nem sokkal később ugyan 3800ft-ért, de 120Mbitet adtak. És nálunk a T-s optika kiépüléséig (2020 dec / 2021 január) ennyire hátrányban volt a T. Most épp megint a T felé kacsingatok, mert a jelenleg technológiám vége az ami most van 512/22Mbit, a T meg 1000ft-al drágábban tudna 1 Gigabitet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Hardcore café
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest