- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
"De itt nem kicsit értelmezed félre a dolgokat, mert itt messze nem ÉN rólam van szó, hanem arról amit már vagy ezerszer leírtam, hogy fejleszteni kellene már a településünkön, nem húzni az időt, pöcsölni, mert ennyi idő alatt egy városrészt fel lehetne építeni, nemhogy kábelt kihúzni, de minnél tovább szarakodnak, annál jobban lesz igazam, hogy ezt a projektet lassítják, hátráltatják, diszkriminálják!!!"
Sokkal komolyabb városokban sem mindenhol van optika. Tiszapalkonya sosem volt város, és sosem lesz város, legalábbis az életedben biztosan nem! Nem vagy képes megérteni, hogy kis falvak esetében kb akkor van optikára lehetőség - de van olyan, hogy csak áthúzzák a falun rákötési opció nélkül - ha útba esik, vagy erre nyernek EU-s pénzt.EU-s pénzt már nem, nagyon kapnak. Nekem az is nagyon tetszik, hogy neked az optikán alul úgy nincs élet, hogy 50-es neten lógsz, de az ED 3.0 az szar szerinted... majd kijelented ha drága lesz az optika, akkor nem kötöd be!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged