Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz nootropil #1960 üzenetére
Nekem a 2004-es Mazdámban is ilyen felépítésű akkumulátor volt gyárilag. Amúgy szinte biztos, hogy Panasonic gyártmány, ránézésre ugyan olyan, mint az enyém. Nyolc éves korában cseréltem, bár mint utólag kiderült, elég lett volna feltölteni is, de gyors megoldás kellett. Tesóm szintén Japánban gyártott Civic-ében is ugyan ilyen fajta Panasonic akkumulátor 12 éves korában lett cserélve. Addig töltőt nem látott, csak amit a kocsi visszatermelt.
Én szerettem volna ugyan ilyet venni, de itthon (sőt Európában) nem kapni Panasonic akkumulátorokat. Lehet, hogy "elavult" technológiásnak néz ki, de biztos, hogy tartós lesz. A képen nem látszik végig, de a Q-85.... lesz a típus szám bár nem hiszem hogy bármit megtudsz róla, legfeljebb valami Japán honlapon.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest