- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
#13260800 #73 üzenetére
A "smart" tv egy marketing bullshit. Közelébe nem járnak még egy dedikált médialejátszónak sem. Az tény, hogy akinek arra kell, hogy a heti lost-ot megnézze, arra elég. De nem tudnak normálisan feliratot kezelni, dual audiót kezelni, hi10p-t sem tudják dekódolni (azt jelenleg csak szoftveresen lehet), és még sorolhatnám, hogy nekem spec. miért nem elég.
Egy htpc attól lesz szerintem jó, hogy amit csak lehet, lejátszik. -
devast
addikt
válasz
#13260800 #68 üzenetére
Én is először 4 fiókos synology-t akartam, gondoltam meglesz 60-70k-ból egy, erre a pofám leszakadt mikor megláttam az árakat.
Egy ilyen home szerver petákokból összetákolható, ha ventillátor nélkülit akarsz (full passzív amilyen nálam vanakkor meg 2 peták. Csak gondolkodni kell.
Nekem anno ~2-3 éve 100k körül megvolt: alaplap, cpu, ram, picopsu, 12V-os táp picopsu-hoz, egy nagyobbacska legolcsóbb hőcsöves torony hűtő, 2db 1,5tb-os hdd, házat itthon kukáztam.
Jelenleg 6db hdd-vel ~50W-ot fogyaszt üresben, de ellenben egy ~180k-s nas-al ebben 4magos 2ghz-es cpu van, ami tud egy kevés teljesítményt is leadni, ha arra van szükségem.
Mellesleg egy sima nasból azért nem lesz htpc, mert nem tud lejátszani1080p-tvideót, és nincs általában hdmi rajta. Ami meg papíron képes lehet erre (gondolom jó drágán) azzal meg 98%, hogy kompatibilitási problémák lesznek.pár link a gépről
phpsysinfo, elég egyértelmű
Hőmérő statisztikák szépen és jól
Szünetmentes felülete, jól néz ki, de sok haszna nincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest