Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
a pobléma ezzel az, hogy ha a tracker nem jól kezeli, vagy régi a kliens (ott fordult elő gyakran), akkor teljesen off-nak érzékeli a server, és ha lenne leecher, akkor sem dob be és a kliens meg nem indítja el. csak akkor kerül aktívba, ha a kliens úgy gondolja, hogy queue-ban ott jár, hogy mehet. csak akkor meg leecher nem biztos van. remélem, érthető, amit ki akartam ebből hozni
nekem TP-Link router van (pontos típust most nem tudom, dobozát meg nem akarom előbányászni, 3 wi-fi antennás, gbites). az előző routerrel komoly bajok voltak már 5 torrent egyszerre történő futásánál is, ennek a sokszorosa sem kottyan meg, nem köt csomót ai IP csomagokra
ut 2.2.1.
mélyebben szívesen megtárgyalom a kérdést, de pü-ben
-
törölt tag
Nem bizony. Olcsóbban is megvan egy 2 HDD-s. Miért ne lehetne HTPC? Linux fut azon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest