- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
libva-1.0.15-6
Description: libva with patches to extend VA API with data needed for VDPAU and XvBA backends.xvba-video-0.8.0-1
Description: AMDs XvBA backend for VA-API, hardware video acceleration on RadeonHD cardsxbmc-12.0-1
Description: XBMC Media CenterAz xbmc-t én speciel nem használom, de a fenti két csomaggal VLC és SMPlayer is kihasználja az UVD egységet.
A libva csomagokkal (gbauchaos vagy ki csinálta) sokat szívtam Debian alapú disztróknál, soha nem jött össze, mindig libva hibát kaptam ha rákérdeztem a vainfo paranccsal, csak úgy, mint McSzaby is a többi disztrón.
Már feladtam a HD gyorsítást Linuxon mire képbe jött a Chakra, nagyjából McSzaby HD-s kérdésénél jöttem rá hogy hoppá, itt mégis megy a dolog.mandju: furcsa, eddig mindig max sebességgel jött, ha leszedtem az iso-t. (ez nálam 20Mbit)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest