- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Hivatalosan is az utolsó software az iOS 5 lesz a 3GS-re, természetesen bizonyos funkciók másképp lesznek benne, vagy hiányozni fognak. Már le lehet tölteni és feltenni a betát. Hardware-esen ugye teljesen más, mint a 3G, ami inkább egy fullos 2G.
A másik meg: ha te egy eszközzel akarsz netezni, zenézni, filmezni, app-ozni/játszani, ki ne találd, hogy akkora kijelzővel, amin élvezed is ezeket, 2 napot kibír. Én reggel zenével indítottam, napközben net jó sűrűn wifin, este zene/klip/film, és ment töltőre. (3GS)
De még mindig azt tudom mondani, h inkább adok olyanra pénzt, ami kifogástalanul tudja, amit tud, mint egy koszlott 30€-s Nokiát vegyek, hogy legyen bevételük még így is, ha már nem innovatívak, és a Symbian alól is kiganéztak... Az Ipod Touch-ban nem tudom, milyen akksi lehet, hiszen láttam kiállítva, és jóval vékonyabb, mint az Iphone, szóval az sem díjnyertes készenléti időben, akkor meg már lehetne benne egy telefon is...
Új hozzászólás Aktív témák
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest