Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bkercso

nagyúr

LOGOUT blog

válasz dabadab #36 üzenetére

Nem, ez nem így van! Az összes bűnöm szerintem annyi, hogy nem felelek meg az elvárásaidnak. A keleti kultúra alapjaiban másként működik, mint a nyugati. Hiába vársz el tudományos igényességet, mert a tudományos gondolkodásmód 500 éves nyugati találmány. Több ezer éves kultúráktól idegen.
    A "csávónak" nézz utána szerintem, mert nem akárkicsoda - még ha nincs is kitömve diplomákkal.
    Nem értem azt sem, mi alapján várod el, hogy egy doktori igényességével bármilyen szakirodalmat vagy bizonyítékot összeszedjek helyetted. A fórum beszélgetésre való, nem arra, hogy minden topikban ugyan azon a számonkérő, ledorongoló egóval oszd az észt.

Eddig, akit ez a kultúra érdekelt, ki kellett utaznia Indiába. ma már elérhetők róla anyagok, de nem mndom, hogy egy linkgyűjteményből hirtelen felokosítható akárki is. Maga az alap működési logika is más: a kultúra megmutatja, hogyan tapasztalható meg, amiről beszélnek. Nálunk meg a kultúra tanít, de csak tudás lesz belőle, tapasztalat a legtöbbször nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés