Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• albertboy

tag

(#23) talmida -val egyet kell értsek, a mai világban már nem lehet kirekeszteni sem a gépet, sem a netet, szigorú kontrollal igenis be lehet vezetni a lúrkókat az orbitális infósztrádára, amiből ők nyílván az elején csak annyit kapnak meg, amennyi a szűrőkön meg a safety toolokon átjut. Én a fokozatosságot tartottam mindig szem előtt, szépen lassan adagolva, sztem érett szemléletű kölköt lehet faragni akármelyikből.

A magántanulós témára visszatérve: én személy szerint csak most érzem szükségét az egyetemi évek alatt. Az általános illetve gimis tananyag nem hiszem, hogy külön taníttatást igényelne, egy kis önszorgalom vagy szülői segítség, és meg lehet csinálni bármit. Tisztán emlékszem, bármikor olyan eset volt, hogy nem tanultam kukkot se, nem volt az az instant felelet, amit 2-esre ne hoztam volna össze.

Viszont az egyetem más tészta, itt szívesen venném most egy "mester" segítségét, aki végigvezet az úton. Bár lehet diplomásként majd ugyanazt mondom, amit az alacsonyabb szintek után gondoltam, hogy visszagondolva nagyon pite volt.

Észre sem vettem, milyen régi téma ez már, de valahogy érdekeltek a hozzászólások...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák