Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper #51 üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
-
válasz
FireKeeper #47 üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.
Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest