Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest