- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpársportok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest