- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Beszarsz Mire Elvégzed
blokad: én úgy jöttem a BME-re, hogy középsuliban 4-es/5-ös tanuló voltam, volt egy szakmám (távközlési technikus), SZÉTV döntőbeli helyezésem, 459 felvételi pontom. ehhez képest itt vagyok harmadévesen úgy, hogy egy csomó tárggyal le vagyok maradva. pedig hülyébb biztos nem lettem, és lustább sem sokkal. lebeszélni nem akarlak, de azért gondold meg jól, hogy akarsz-e ennyit szívni a diplomáért.
azért a történet teljességéért megemlítem, hogy azért van jó oldala is a BME-nek, jó ez a béemeerejárokbasszameg feeling, de azért... most már nem hagyom abba, de a mai fejemmel már talán nem ide jönnék.baluka26: jobbnak biztos nem jobb, de sokkal könnyebb. és a diploma értéke szerintem nem kevesebb annyival, mint amennyivel könnyebben megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest