Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Beszarsz Mire Elvégzed
blokad: én úgy jöttem a BME-re, hogy középsuliban 4-es/5-ös tanuló voltam, volt egy szakmám (távközlési technikus), SZÉTV döntőbeli helyezésem, 459 felvételi pontom. ehhez képest itt vagyok harmadévesen úgy, hogy egy csomó tárggyal le vagyok maradva. pedig hülyébb biztos nem lettem, és lustább sem sokkal. lebeszélni nem akarlak, de azért gondold meg jól, hogy akarsz-e ennyit szívni a diplomáért.
azért a történet teljességéért megemlítem, hogy azért van jó oldala is a BME-nek, jó ez a béemeerejárokbasszameg feeling, de azért... most már nem hagyom abba, de a mai fejemmel már talán nem ide jönnék.baluka26: jobbnak biztos nem jobb, de sokkal könnyebb. és a diploma értéke szerintem nem kevesebb annyival, mint amennyivel könnyebben megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest