Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FireKeeper #37 üzenetére
'01-'06-ig jártam oda. Szerettem, jó kis suli volt. OFF off.
-
válasz
FireKeeper #51 üzenetére
Na, a matekban igazad van. En arra nem jartam be, de utolag sajnalom (foleg az A3-at).
Psycho: szerintem egyenfuggo, kinek milyen a tanulasi stilusa. En csak annyit mondtam, hogy a BME-VIK sem az az extrem nehez szak, tekintve hogy valojaban el lehetne vegezni feleannyi ido alatt is, ha tenyleg 100%-os erobedobassal tolna az ember, napi 8 oraban (ugyanakkor teny, hogy az egyetem pont tanulni tanit meg, es az elso egy-ket evben az ember meg nem annyira tudja, hogy hogy is kell azt).
A fizika volt a kedvenc targyaim egyike, ha valaki nem kedveli, akkor az lehet, hogy szivatos, csak en nagyon szerettem.Hm, igazabol meg azt akarom mondani, hogy az alapkepzeses targyakat erdemes komolyan venni. En ezt elrontottam kicsit, bar nem buktam semmibol sem, de csomo dolgot nem tanultam meg / nem emlekszem ra, es ha megtanultam volna, akkor utolag tobb lehetosegem lett volna. Pl. a matek A2/A3-at nagyon erdemes jol tudni, mert az fog segiteni meno dolgokat csinalni szakiranyon. A masik fontos a programozas, az meg sokat szamit.
-
válasz
FireKeeper #47 üzenetére
Mondj egy peldat egy tantargyra, amire szinte muszaj bejarni, ha at akarsz menni. A nehezebb alapkepzeses targyakbol (halozatok es rendszerek, EMT) rengeteg mintafeladat van, igazabol azokat erdemes nezegetni, plusz elolvasni a konyvet esetleg. Digitbol talan erdemes meghallgatni az eloadast, mert kicsit konnyebb megerteni az aszinkron halozatokat.
En iranyitaselmelet szakiranyon voltam Lantosnal, ott az eloadason ugysincs eselyed kovetni, hogy mirol beszel
, de legalabb a konyv is ordas bonyolult
.
Igazabol erdemes lehet bejarni, csak en mindig irtozatosan elalmosodtam eloadasokon, es emiatt is lusta voltam bejarni.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper #47 üzenetére
illetve ez tantárgyfüggő is, volt olyan tárgy, amit tényleg meg lehet csinálni előadások nélkül, de van olyan is, amit nem (legalábbis segít az előadás, ergo jobban megéri bejárni, mint otthon beseggelni).
mod: az előző hsz-ben azt akartam írni, hogy "soha a büdös életbe nem tudtam volna végezni néhány tárggyal" csak már lejárt a szerk idő (még mielőtt úgy látszanam hogy végeztem, holott közel sem
).
-
Psych0
őstag
válasz
FireKeeper #26 üzenetére
Igazából ami érdekes, az az önlab és a szakdolgozat, A többitől, ha érdekelne is, a motiválatlan tanárok, rossz tanterv, értelmetlen szopatás, úgyis elveszi a kedved (legalábbis a VIK-en).
-
válasz
FireKeeper #29 üzenetére
Igen, Puskás.
-
válasz
FireKeeper #18 üzenetére
Nicsak, egy rokon lélek. Távközlési technikusok kihaló félben... Gondolom te sem dolgoztál ebben a szakmában egy percet sem.
BME-ről annyit, hogy mindenki szív vele, van aki kevésbé és van aki nagyon. -
hoffman_
nagyúr
válasz
FireKeeper #26 üzenetére
Na ja, nyilván lehetne ragozni. BME-n 3-ik félévben volt az első labor, én a 4-iken vagyok túl, ha tanterv szerint mennék, akkor 7-et kellett volna már megcsinálnom. Oszcilloszkópot csak hírből ismerik, azért ez vicces. De keresztbe-kasul, fejreállva leintegrálnak mindent.
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper #23 üzenetére
Hozzászoktam, leszarom. Egy gazdasági sulihoz képest kemény. Akik meg lebüfészakozzák itt a BME-n, azokat nem tartom többre egy újabb nagyképű mérnöknél. Tény, hogy könnyebb, de ettől függetlenül szükség van gazdasági szakemberekre is.
-
baluka26
veterán
válasz
FireKeeper #18 üzenetére
Én speciel GTKs vagyok, kitűnő érettségivel, két nyelvvizsgával,és harcolok a kettesekért. Bár az első félév kipipálva, mmint szorgalmi időszak.
-
blokad
senior tag
válasz
FireKeeper #18 üzenetére
Bemész Megírod Egyes
Van rálátásom a dolgokra picit, tesóm ott végzett, barátnője oda jár. Mindkettejük GTK-s mindkettejüktől hallom, hogy nagyon nem egyszerű, viszont látom mit lehet vele elérni, tesóm lassan 4 éve már dolgozik és nem épp utcaseprő helyen, igazából nem tudom, hova mehetnék még, ami ilyen terület és pest..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- Új bontatlan Apple Magic Mouse 3 (MK2E3ZM/A)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest