Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Korrekt teszt végre valami ami a bme-n tapasztalt sziklaszilárd értelmes valóságról szól
Kiváncsifáncsi leszek az eredményre ! Főleg mivel a szakdolgozatomat rézcsatlakozók és rézvezetékek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam és talán nem veszek el a témában 
Különben ha már megemlítettem, mi csináltunk hasonló longtermdurability tesztet (5 hónap sós 120 fokos nedves közeg több felállásban) és a vezetékeknél a legnagyobb szórást a csatlakozó és a vezeték közti kötés tulajdonságai okozták illetve a vezeték szigetelésének anyaga!
Nem is tudod elhinni, hogy, ha a vezeték szigetelése leválik a rézhuzalról akkor az ott létrejövő levegő (vagy más ...) buborék mire képes egy lechner vezeték párnál nagyobb frekin

De legalább itt majd nem olvasok olyat, hogy 125méteres átlagos szemcsemérettel rendelkező ezüst inteconnect kábel

Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kiváncsifáncsi leszek az eredményre ! Főleg mivel a szakdolgozatomat rézcsatlakozók és rézvezetékek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam és talán nem veszek el a témában