Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Korrekt teszt végre valami ami a bme-n tapasztalt sziklaszilárd értelmes valóságról szól
Kiváncsifáncsi leszek az eredményre ! Főleg mivel a szakdolgozatomat rézcsatlakozók és rézvezetékek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam és talán nem veszek el a témában 
Különben ha már megemlítettem, mi csináltunk hasonló longtermdurability tesztet (5 hónap sós 120 fokos nedves közeg több felállásban) és a vezetékeknél a legnagyobb szórást a csatlakozó és a vezeték közti kötés tulajdonságai okozták illetve a vezeték szigetelésének anyaga!
Nem is tudod elhinni, hogy, ha a vezeték szigetelése leválik a rézhuzalról akkor az ott létrejövő levegő (vagy más ...) buborék mire képes egy lechner vezeték párnál nagyobb frekin

De legalább itt majd nem olvasok olyat, hogy 125méteres átlagos szemcsemérettel rendelkező ezüst inteconnect kábel

Új hozzászólás Aktív témák
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 13 (128GB-os, kék, használt állapotú)
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kiváncsifáncsi leszek az eredményre ! Főleg mivel a szakdolgozatomat rézcsatlakozók és rézvezetékek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam és talán nem veszek el a témában