Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows 95-el kezdtem, majd időnként különféle Linux disztrókat próbáltam ki. 2010 és 2016 között OSX/macOS-t használtam fő rendszernek. Azóta megint Windows (10), de használok macOS-t is és Linuxot.
Lehet Winfosozni meg a Linux/macOS gyorsabb stb., de nem. Emellett a Linux és a macOS is korlátoltabb, valamint ha valami hiba van, akkor sokkal körülményesebb megoldani.
Nem véletlen, hogy a Windows sokkal több gépen fut mint a másik rendszerek összesen. Windows haterek meg mindig lesznek.Szerintem minden rendszernek van pró és kontrája, de a leghasználhatóbb OS általánosságban a Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Futás, futópályák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest