- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
Egy ellenvélemény. Több mint fél évet használtam a passportot, és csak a végére jöttem rá, a kezdeti lelkesedés elmúltával, hogy igenis zavar a mérete és a formája. Túl széles és túl szögletes. Egyedi, de bumszli, és nem a jó értelemben egyedi. Több ingem zsebébe be se fér. Általában nem ott tartom a telefont, de néha kellett volna odatenni, és akkor nem mindig sikerült.
Bár hozzá kell tennem, hogy ez a kb 8 hónap használat kellett ahhoz, hogy arra is rájöjjek, hogy szerintem a négyzetes kijelző inkább illogikus és hátrányos, mint előnyös. Egy szó mint száz, a kezdeti lelkesedés elmúltával és ennyi használattal a hátam mögött azt mondom, hogy ha valakit hosszú távon sem zavar az alak és méret, akkor jó lesz neki a telefon, de nem mindenkinek. -
V B A
aktív tag
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
Én is Q10-ről jöttem, egy nap alatt megszokod a szélességét. Szerintem nagyon jól kitalálták ezt az útlevélméretet, (bár még itt a fórumon is többen vitatkoznak ezzel), annyiban lehetne jobb, ha esetleg olyan vékony lenne mint egy útlevél, de akkor nyilván az akku méretével kellene spórolni, úgyhogy jobb ez így. :-)
Ha már pár hete megvan a PP-d, akkor furcsa lesz bármilyen más telefont kézbe venni. A családban van több iPhone 5s, úgyhogy néha van ilyen a kezemben, olyan furcsán ügyetlennek tűnik a keskeny hosszú képernyő. Éljen soká a nagy négyzet. :-)
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
dagoniat #6169 üzenetére
A Visegrádi utca 18-ban valószínűleg van.
Ott hagyni szokták, hogy megfogd, pláne ha látják, komolyan gondolkodsz, hogy esetleg vennél (és persze ott). Jók a tapasztalataim velük.Amúgy nem olyan gáz a Passport mérete mint hinné az ember, csak széles. De pl a mai okostelefonos mezőnyben egyáltalán nem számít hosszúnak.
Ha nagyobb kezed van, az egykezes használat is menni fog (nekem még pont megy.)
De tényleg gondold végig a méret -dolgot, mert van akit zavar , akár egy idő után . Mondjuk számomra pont jó, mert úgy nagy a kijelző, hogy nem hosszú. De ez egyéni szempont. Van akinek fordítva lenne jó.Ui: látom Hagel kolléga is már segíteni próbál. Szóval biztos látni és tapintani fogsz egyet, mielőtt kiadod a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest