Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkercso
nagyúr
Az oktatáson kersztül a világnézet erősen befolyásolható.
Idő: gépet még nem sikerült építeni az időben visszafelé kommunikációra mindenesetre. Van mit feltalálni legalább! Makroszinten sem látunk példát retrokauzalitásra a természetben. Bár az érdekes, hogy a Harvard Egyetem és több másik egyetem kutatói szerint is létezik a telepátia, ami nemlokális jelenség kell legyen, mert agyhullámokkal nem működhet (nincs MW-os adó az agyunkban). A nemlokalitás pedig nem létezhet csupán térben az ált. rel. szerint: időben is léteznie kell akkor. Ha jól értem.
A tudással kapcsolatban, amit írsz, ahhoz intelligencia és szerénység kell. Majd a vitázók eldöntik, megvan-e ez vagy nincs.
egyszeru kinyilatkoztatasok tenyket valo hangoztatasa, anelkul, hogy azon akar el is gondolkodtunk volna egy percre, egy igazi felfuvalkodott magatartas, hiszen ezen "tudas" alapjan egybol itelkezik az egyed, hiszen abszolutumnak hiszi/gondolja.
Jó felvetések! A meggyőződés, tapasztalás nélküli "vallás" valóban felfuvalkodottá tesz, azon kívül sokszor babonássá is. A könnyelmű és önigazoló ítélkezésről meg tanítani kéne az iskolákban, mert népbetegség.
A felfuvalkodást a tapasztalatok elvből történő elutasítására értettem, világnézeti alapon, ami a materializmusnak sajátja. Jó példa erre a HiFi: "Az nem lehet, mert a féltudásom szerint az nem lehet!". Aztán meg...[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest