Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz #33253120 #32 üzenetére
nem azt mondtam, hogy ott fagyjanak meg mind, hanem erre kellene több energiát fordítani: ellátni a szegényebb régiókat rendes tűzifával, aminek az égése tiszta folyamat, a co2 termelődés ellensúlyozására pedig jobban rámenni az erdősítésre... másik oldalon meg rohadtul büntetni azokat, akik minden sz@rt eltüzelnek (minden sz@r alatt a mindenféle gumit/műanyagot értettem, amit válogatás nélkül elégetnek)
#41: tanyán is élnek rengetegen... érthető, ha nem tervez kihúzni a szolgáltató saját költségén több km vezetéket azért, hogy 2-3 háztartás rákapcsolódhasson
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nevemfel
senior tag
válasz #33253120 #35 üzenetére
Egyébként Karottát nem nagyon nézem mostanában, Handrást viszont úton-útfélen feldobja a youtube kezdőoldala, és bár tudom, hogy mégis milyen mélységekre számíthatok, néha nem tudok ellenállni, és megnézem egy-egy videóját. Addig egyébként nincs is komoly probléma, amíg egy konkrét autóról tart bemutatót, de amikor elkezdi megszakérteni a mélyebb okokat, attól a falra tudok mászni.
Viszont ez az idézet Karottának a cikkéből, ami ebben a blogbejegyzésben is szerepel, ez elég komoly szegénységi bizonyítvány. Csak mert egy autógyártó vezetője azt talált a mondani, hogy ők inkább a hibridekre fókuszálnak...
Rally against apathy draws small crowd
-
dabadab
titán
válasz #33253120 #35 üzenetére
"véletlen minden gép, és szerszám ugyanazon bolthálózat sajátmárkás terméke volt"
Úgy érted ott, ahol ki van írva, hogy "A videó az Aldi Magyarország támogatásával készült"? Igen, ott ez tényleg nagy leleplezés
Egyébként Karotta meg handras között az alapvető különbség szerintem az, hogy handras buta, Karotta meg nem.
DRM is theft
-
-
nevemfel
senior tag
válasz #33253120 #33 üzenetére
Karottáról még egyelőre elhiszem, hogy ahogy öregszik, úgy változik, és most ez tetszik neki valamennyire.
Én meg már túl öreg vagyok ahhoz, hogy bármit is elhiggyek bárkinek, csak úgy.
Ha a tömegigény az, hogy a zöldautókról kell jóslatokat megosztani, mert a te valutád többek közt a youtube csatornádra feliratkozók száma (Karottának is van ilyenje már), és ha a Földért, illetve a földhőmérsékletért aggódás a námbervan klikkmágnes, akkor nem nagyon tehetsz mást, felvázolod azt, amire a többség vágyik: Mindenbe lítium akksi, minden háztetőre napelem. Tiszta, száraz érzés, senkitől nem függ a semmi, a bolygó megmenekül, ráadásul pofonegyszerű az egész. Maga a megtestesült álom, nem? Látod, már én is kezdem elhinni, hogy ez a jövő.
Innen már könnyedén megy a Gréta féle követelőzés. Ha meg vagy győződve arról, hogy nem technikai, hanem hatalmi okai van annak, hogy még nem valósult meg az álom, akkor csak hatalmi eszközökkel lehet megteremteni a feltételeket. Aki meg akadékoskodik itt mindenféle furcsa képlettel a kezében, az meg nyilván megvett ember, vagy olajtársaság.
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés