- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az átlagos és az egészséges/normális az nem ugyanaz. Nem egészséges ezt mind tudjuk, de átlagosan elterjedt.
Én le is fogom dobni, mert már elkezdtem érezni a lábaimon, hogy nap végére nagyon terheli és elfárad, sokat számít az a 15 kiló. Ha felemelek egy 15 kilós valamit és hurcolom magammal érzem mennyire jobban terhel. Na most ugyanezt a terhet viselem magamon zsírban, csak nem tűnik fel mivel rajtam van és hozzászoktam. Nagyon sokat számít minden 10 kiló. Ha a kocsi alá befekszem is sokkal lassabban állok fel alóla, mint a többiek. Észrevettem én is. Pedig a 96 kiló nem a világvége, még nagyon nem. Mindenképp le akarok fogyni 85 kilóra, most még vagyok annyira fiatal, hogy nem nehéz és még időben van. Jó az anyagcserém, amennyit összezabálok ennél sokkal nagyobbnak kéne lennem, nem lesz nehéz. Szimplán csak pszichológiailag kell leküzdenem saját magam, hogy nem zabálok bele mindenbe amit szeretek, hanem stop. Nehéz. Ne áll közém és egy tál ropogós bacon vagy a mama sütije közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest