Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Georg17
tag
Az első fajta, a tolópotis az egy nagyon jó darab lenne. De az NZXT Sentry Mesh nekem jobban tetszik. Nagyon könnyű kezelni, egyáltalán nem ront a számítógép felhasználói élményén. A 30W per csatorna pedig ideális.
Az LCD kijelzős, csili-vili ventivezérlők már valóban kicsit "too much" kategória. Volt olyanom is. Nem rossz, de ott már néha tényleg macerásabb a beállítás. A tologatóst 2 másodperc alatt átállítom "gémer fokozatba" ezekhez több idő kell. S egy idő után rájön az ember, hogy a látványos kijelzőnek semmi haszna. Na akkor vált egy sima potisra. Ami tényleg hasznos tud lenni.A gépemnél ha csak a házventiket nézzük. 4,5V ill. 12V között GPU hőmérsékletben 60°C ill. 73°C a reláció. S még akkor a nyári kánikuláról nem is beszéltem. ÉN hasznos dolognak tartom a ventivezérlőt és egyáltalán nem tartom komplikáltnak vagy zavarónak a kezelését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Lian li od11 mini + radiator bracket
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - 4év gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi