Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• McKane

senior tag

válasz Z86 #115 üzenetére

mikor jelentkezik valaki az orvosira,tudja,hogy milyen hosszú a képzés,mik a buktatók.
    a "komoly bruttó 120.000 ft" meg csak papír. nem egy orvosról tudok aki magánrendelésen az állam által biztosított helyiségben eszközökkel végzi a magánrendelést,és ezért semmit sem térít vissza az államnak.
    A beteg elhalálozása szintén benne van a pakliban,gondolom erre fel is hívják a figyelmet a képzés során.
    az ugráltatásról meg annyit,nekem is vannak főnökeim, olyan dolgokat is meg kell csinálnom amiket nem kellene,de mégis. itt jön az a mondat,amit szerintem te is hallottál már,ha dolgozol . " el lehet menni,vannak a helyedre több tízen ,mint jelentkezők. "

Én nem mondom,hogy tényleg ennyit érnek a rezidensek/orvosok, de ha kérnek,akkor amit szeretnének az már legyen reális. főleg nem most,a válságban kellene fenyegetőzni,hogy több pénzt,mert elmegyünk,mikor mindenkinek kevesebb van. (A felső körről nem beszélek.)
    személyes tapasztalat. januárban nőtt a bruttóm 5.000 ft-al, a nettóm meg 400 ft-al lett több. hogy is van ez?

Új hozzászólás Aktív témák