- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Megnéztem az utolsó részt is. Tartom magam ahhoz, hogy a 9. rész jobb évadzáró lett volna. Érdekes. Mikor elkezdtem nézni a sorozatot nem számítottam volna rá, hogy idáig egy évad alatt eljutnak.
A Joe-s részt a jó zenével nem igazán értem.
-
66zio
aktív tag
Ma végeztem a 9. résszel is. Nagyon megugrott benne az izgalom. Felért volna egy évadzáróval. Már nem tudom melyik a 7. vagy a 8. elég lapos volt. Nem volt rossz, szívesen néztem, de olyan más volt. Alig várom a 10. részt. 1-2 nap .
-
-
BITBOYS
addikt
Igez, az egy kicsit más, de szintén zseniális
Lehetetlen naponta egyet nézni, főleg ha van időd rá. Rendesen beszippantott ez a sorozat, eszméletlen jó a hangulata.
A 10. részt még tartogatom, valamelyik nap viszont kénytelen leszek belőnihiányérzetem van
mod: bocs a spoiler miatt, bár aki még nem látta úgy se tudja miről van szó
-
66zio
aktív tag
Igen arra. SPOILER Bár így most már kicsit SPOILER.
Érdekel a IT téma, ezelőtt az IT CROWD-ot pörgettem végig. Bár itt nem azon van a fő hangsúly mégis tetszik. Elterveztem, hogy napi egy rész. Erre ma megnéztem hármat.
Sose voltam nagy sorozatos, de most valahogy rám jött. Még nem végeztem, de külön örömhír, hogy lesz második évad is.
-
66zio
aktív tag
A harmadik résznél járok. Eddig imádom. Volt benne egy eléggé WTF rész. Mármint a 3. részben. Mindent a gépért?
-
BITBOYS
addikt
9. rész vége ütős volt, még én is lefagytam
-
ferensz
senior tag
A zenék valóban fenomenálisak és a hangulat is, de szerintem elég hamar egysíkúvá és kiszámítható válik. Egyedül az évadzáróban lévőt nevezném kvázi poénnak, de az sem olyan eget rengető meglepetés.
-
Speeedfire
félisten
Nem tűnik rossznak, lehet bevállalom hétvégén az első évadot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest