- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bakker Gyuri, annyira tudtam ezt is.. Lehetetlen, hogy Neked nem fizet az AMD
- alulfesz-magletiltás, stb..Ki az aki letiltaná? Hisz kendermagokkal se tud semmi
lizakattila: Szuper kis teszt. Letisztult, érthető mint Aggregátoré volt. Gratula!
-ha majd arra járok (huzamosabb időre..,) meglessük, ok?
-
-
WesTM
őstag
Eszem ágában sincs.
Én tökéletesen belátom a 4 mag előnyeit, és hátrányait is.
Félreértés ne essék, ahogy előbb is elmondtam, a phenom II egy nagyon jó processzor, sőőőt.DE!
1.:Hát már bocsáss meg phenomot se sűrűn látok 1.4V alatt, már ha tuningról van szó...
2.: Egy szóval nem mondtam, hogy jobb mint a 4 magos, idézem: "1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta."
A fűt, fogyaszt témára, 1.3V-on egy nem túl erős léghűtéssel simán elmegy, és szerintem nem forgatja halálba a villanyórát...
Légyszíves magyarázd meg mi nem igaz ebben az állításban, mert szerintem megállja a helyét.
Jelen esetben mikor a 4 magot kihasználó programok száma még igencsak alacsony, hozzáteszem tisztában vagyok vele, hogy ez növekszik, még mindig bőven-bőven el lehet lenni ezzel a procival, mert ami viszont nem használja, (és még ebből van több) ott nem kicsit gyorsabb az i3. Aztán meg ha kevés lesz, ami nem most lesz, vagy esetleg átfordulunk oda hogy szükséges lesz a 4 mag, rádobok 15 ezret, és 4 magos i5-750em van, ddr3 memóval, cakk um pakk. ÉS akkor teszem fel a kérdést, rosszul jártam? Amd oldalon is kénytelen lesz az ember előbb utóbb a ddr3-ra, és akkor már lap is ecetera, ecetera.
Persze te mint amd-s, és én mint inteles védjük a mundér becsületét, de be kell látni, mindkét oldalon vannak előnyök és hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest