- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
hackeeeee #57 üzenetére
Ha kicsit lassitasz és vissza olvasol nem én jöttemm azzal, hogy az i530 kevesebbet eszik és jobb az energia menedzsmentje.
Volt amd-d? Mikor a socket a-s időkben?
Ill mivel mérni nem áll módomban ezért elfogadom a gyárak (intel, amd) által közölt speceket. Ráadásul az, hogy egyforma a táp semmit nem bizonyit. Mivel min a lapok mások lesznek.Sonky: tényleg? [link] csörögj oda a kékekhez, hogy ott mindenki hülye. Mert az ész itt a ph-n van.
Nem ártana naprakésznek lenni.
-
WesTM
őstag
válasz
hackeeeee #29 üzenetére
Remek írás, köszönjük!
Osztom a véleményed, eddig én is a phenom II-t preferáltam, de az i3 eljövetelével, biztos hogy nem építenék amd konfigot.
1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, és ezek még ráadásul korai darabok, később jöhetnek még jobb példányok, és szerintem így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta. És ne mondjátok, hogy ki nézi a fogyasztást, mert akármelyik topicot figyelem, szinte mindenhol fő szempont lett a fogyi. Ahova 2 mag kell bőven jobb az i3, ahova 4, húzva ott sem fog hiányt szenvedni a HT végett.
Ha most az ész érveket nézem, akkor nagyon jó kis ár/teljesítmény arányú rendszert lehet most i3-ból építeni.
Lényegében nem fűt, nem fogyaszt sokat, piszkosul gyors, és nem is drága.
Jah és a mag lekapcsolgatásról. Hát elég no comment dolog szerintem.
-
lizakattila
senior tag
válasz
hackeeeee #29 üzenetére
Most is megtette, győzött. Én is úgy gondolom, hogy mivel elég magas órajel érhető el velük (már aki tuningol) így elegek játékra. Amelyik game pedig "támogatja" a 4 mag használatát, a HT miatt ott sem szenved akkora nagy hátrányt.
(#28) partymaci: igen. a lapon is van 3x2db kivezetésnek hely. Szerencsére ezeket még nem spórolják le általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest