Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Nekem ilyenem van, bár picit nagyobb, mert keverék.
A szomszédoknak Yorkik vannak, de mind a 6-nak. Még rendőrt is hívtak rám, mert mikor jöttem haza, bejött az egyik kis dög az udvarba, és mondanom sem kell, lapáton vittem haza a kutyájukat.
Alapvetően nem ideges, lusta kutya. Nem bánt senkit, és semmit. De ez a kis vakarék megutatott, ő meg védi a gazdáját. Ha bejön valaki egy jólnevelt kutyával, aki pórázon van, vagy akár anélkül, rá se néz. De ha bejön egy ilyen kis vakarék, vérszemet kap

-
hoffman_
nagyúr
Asszonyéknak is staffijuk van, kettő is, most lesznek 1 és 2 évesek nagyjából, egy fiú és egy lány. Zabálnivaló kutyák. Az emberek meg paráznak tőlük mint atom
Most mondjuk túl barátságosan, lassan kapnak egy kiképzőt, hogy ne engedjenek a házba senkit.Csak még várni kell, az egyikük, az idősebb, fiú, nekiment egyszer a hegyen a lovaknak, és hát kishíján élte csak túl, még rehabon van, bár sose lesz tökéletes a térde. A dokik azt mondták, hogy simán lehet, hogy ne húzza ki, de annyi akartereje volt, hogy lazán túllépett rajta. Bár kicsit visszafogottabb lett, egy hangyányival talán.
mod:
Ezeket és a hasonló patkányokat nagyon utálom. Még barátaimnak se tudok jó képet vágni hozzájuk..
-
Algieba
őstag
Amióta benőtt a fejem lágya, rájöttem, hogy elég nagy ökörség volt tőlem gyerekkoromban az ismeretlen kutyák dédelgetése. Ez kb. olyan mint ha most felnőttként szaladgálnék oda emberekhez és ölelgetném őket. Elképzeltem a reakciókat...
Szóval hiába áll ott a gazdi, én már egyetlen egy kutyához sem megyek oda "haverkodni". Na, jó, ha ő jön hozzám és látom rajta, hogy kóbor eb, akkor felhívom az állatmenhelyt.
Szerk.: djculture: Sajnos már így is tele vannak a menhelyek.
A túl sok gazdátlan ebnek tragikus sorsa lesz. Mert picit sem helyén való hagyni, hogy falkába álljanak össze. Egy ilyen falka egy felnőtt embert is leterít. Elég minimális az esélye annak, hogy egy kutya kidobó szemét alak kerüljön a falka elé, így ártatlan ember szívná meg az emberi gondatlanság gyötrelmes következményét. Bár ha jobban belegondolok, a kör így is úgy is bezárulna. Az ember alkotta a kutyát, az ember kutya által vész el. 
-
DeadMeat
nagyúr
H meglegyen Otthon megnézem a videjód
Az ilyen buta embereknek már nem is mondok semmit.Francia bulldogom van, kb minden 2. ember megkérdezi miért morog.. Nem engedik a gyerekeket hozzá, mert morog és agresszív!!! arcot vág. félelmetes

-
2-3 hónap és ugyis befogja minden önkormányzat vezetni az ebadót pótlandó a hiányt. Akkor meg rengeteg kóbor eb lesz...
-
biker
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Édesek
-
Vakegérke
félisten
Önző módon minden szabadságot megadtam neki, amire csak lehetőség volt. Önző módon nem nyitottam ablakot, mert nem talált volna vissza. Önző módon elfogadtam szeretetét, és önző módon megengedtem neki, hogy a kezemben lehelje ki a lelkét.
Önző módon társat is adtam neki külön kalitkában egy egérke személyében. Önző módon az egérkének is szabad mozgástere volt, és mivel repülni nem tudott, nála állandóan nyitva volt az ajtó. Önző módon jól esett őket szeretgetni, és önző módon jól esett elfogadni a szeretetüket.
-
Avicularia
veterán
Na itt is vannak

-
Avicularia
veterán
Barátnőm lányának és élettársának 2 darab amstaff-pitbull keverék kutyájuk van,a kicsi még kölyök 7-8 hónapos lehet.Mindkettő olyan szelíd mint egy bárány,semmi agressziót nem láttam a felnőtt kanban sem.
Jó drágán mérték a kiskutyát,én hoztam el nekik Trelleborgból,a lány a barátnőjétől vette,így tőle csak 4300 koronát kért,de a többi is már el volt adva előre 6000 koronáért darabja
-
Vakegérke
félisten
A kalitka otthon, ha az a funkciója. Igenis, a papagáj szereti, ha nem érzi kényszernek.
Nálunk nyitva volt az ajtaja, és akkor röpködött, amikor csak akart. Mikor elunta, vagy megéhezett, akkor usgyi, irány a kalitka, amely jó nagy volt.Tudod, nem hasonlítható semmihez az élmény, amikor az a színes kis szeretetgombóc hozzád röppen, és mondja, csak mondja a magáét.
Te kellesz neki, nem a kaja, téged szeret.No persze igazad van, nagyon sokan dísznek tartják a papagájt, és talán soha nem nyitják ki a kalitka ajtaját. Szerencsétlen madár csak egyik ülőrúdról a másikra röppenhet, ennyi a mozgásszabadsága.
Apropó, ülőrúd. Vékony vacak.
Nálam két seprőnyél vastagságú faág volt a kalitkában, azokon tornázhatott kedvére. -
kmisi99
addikt
honnan vettétek a havat? -
darál0w
Jómunkásember

-
Algieba
őstag
Panelba csak is szobanövényt vinnék.

-
biker
nagyúr
nekünk volt (nem időrendi sorrendben)
2 fehér patkány
3 fehér egér
2 mongol futó egér
2 tengeri malac
4 zebrapinty
3 hullámos papagáj
4 rózsásfejű törpepapagáj
korábban egy németjuhász
2-3 hörcsög
mindenféle halak kisebb nagyobb mennyiségben
talán ennyi, de elemes kutya nem kéne
mondjuk macska se.ja most van még 2 leopárd gekkó
-
adalbert1
veterán
Eleve nem értem hogy miért tart valaki ilyen 2 AAA elemmel menő kutyákat, ekkora méretben egy macska sokkal menőbb jószág.

-
biker
nagyúr
Mielőtt elmegyünk ebbe az irányba:
nyilván poén volt a "támadás" szó, és nem "féltem" a kutyát, és ilyenek.
illetve nem az zavar, hogy valaki tart ilyen kutyát hanem az, hogy nem fogják fel, hogy az ilyen kutyák sokkal sérülékenyebbek a kis termetük és egyéb más alapvető idegrendszeri problémáik miatt, így ha hülye a gazdi, akkor egy instabil idegbeteg semmirekellő kutya lesz belőle. mindenkinek nekimenve, és ugatvapl a falszomszédnál a kínai meztelen kutya ha elmennek otthonról, folyamatosan vonyít. már vesztünk össze velük emiatt
szerintük "szegény kutya traumát élt át kiskorában, mert kirakták, és azért" és szánakozva sajnálgatják, agyrém
a kutyára rá kell nézni, lerí róla, hogy 20cm-esen és 5 kilósan falkavezérnek hiszi magát, és ha elmegy a falka, megőrül. ennyi.
nem sajnálni kellene, mert azzal rontunk rajta -
Dr. Oid
senior tag
nem tehetek róla, de ezek a semmirevaló, genetikai hulladék kis vattapamacsok egyszerre idegesítenek és szánom őket.
mégiscsak mi tehetünk róluk, emberek
-
-
verser233
senior tag
Nagyon szép a kutyád

-
Játszanak ez ilyen. Az én kutyámhoz is szokott jönni néha egy porfingó kutya. Kintröl idegesíti hogy "gyere ki". Kb addig szokott ez tartani mig a ribillióra kimegyek, akkor elviharzik porbafingó kutya őkelme

-
A szuszogásod hangosabb mint a csipogás ami a kutyuskákból jön.

-
darál0w
Jómunkásember
ahogy látom nem nagyon idegeskedett a kutyus

ha viszont fordítva történik a dolog, már az ajtodat verik...
yorkim van

-
KYZRR
őstag
2:29:
"Gazdi, jól csináltam?"
Nagyon szép kutyafajta az Amstaff.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A túl sok gazdátlan ebnek tragikus sorsa lesz. Mert picit sem helyén való hagyni, hogy falkába álljanak össze. Egy ilyen falka egy felnőtt embert is leterít. Elég minimális az esélye annak, hogy egy kutya kidobó szemét alak kerüljön a falka elé, így ártatlan ember szívná meg az emberi gondatlanság gyötrelmes következményét. Bár ha jobban belegondolok, a kör így is úgy is bezárulna. Az ember alkotta a kutyát, az ember kutya által vész el.

honnan vettétek a havat?