Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Most még tesztfázisban van a dolog, ismerkedek az eszközzel.
Táppénz nincs. ...hosszú történet, de lényég, hogy nincs.
Egyébként - Veled együtt - jelenleg négy 30 körüli gerincműtött ismerősöm van. Mindenki végigment a "felírt" terápián. Fürdő, súlyfürdő, masszázs, gyógytorna, műtét, rehab. Csak panaszokat hallok.
...illetve, hogy "kicsit jobb". Én - mint mindig - mást szeretnék.Tudom, hogy nagyon nehéz kérdés, és nem akarlak megbántani, de ha jól olvasom, lényegében visszatértél a korábbi életviteledhez. Pénzt kell keresni, fenn kell tartani a már kialkított életkörülményeket, előre kell lépni, tudom.
Nagyon sokat agyalok a megoldáson. Már kétszer majdnem masszíroztam itthon, de mind a kétszer úgy alakult, hogy elmaradt a munka. Talán nem véletlen. Át kell alakítanom úgy az életem, hogy vigyázzak is magamra viszont dolgozni is tudjak. Az tény, hogy ha nekiállok dolgozni, mindent beleadok és annyira belemélyedek, hogy sokszor túlterhelem magam.
Az idegrendszer a test működésének egyik alappillére. Két csigolya közt kilépő ideggyök beidegzi az adott szelvény szöveteit. A bőrt, a kötőszöveteket, izmokat, csontokat, ereket, belső szerveket. Ha nyomás alá kerül a kilépő ideg, rossz "jelet" közvetít amelynek nem csak zsibbadás a következménye, hanem hibás működés a beidegzett területen. Lehet ez akár belsőszervi is. Hozzáadva ehhez a folyamatosan jelenlévő tompa fájdalmat, egy általános rossz közérzet az eredmény.
Ez fokozatosan, napról-napra, "alattomosan" alakul ki. Meghatározza a mindennapokat.
De pénzt valahogyan kell keresni. Nem könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...illetve, hogy "kicsit jobb". Én - mint mindig - mást szeretnék.